Обговорення освітніх програм спеціальності «Облік і оподаткування» у фокусі Всеукраїнського науково-методичного вебінару

12 березня 2024, 15:00

12 березня 2024 р. відбувся Всеукраїнський науково-методичний семінар «Підвищення якості підготовки фахівців з обліку і оподаткування: реалії та виклики» , організований кафедрою обліку та оподаткування в онлайн-форматі. У роботі вебінару прийняли участь НПП кафедри статистики та економічного аналізу: в.о. завідувача кафедри, доцент Андрій Музиченко, професор кафедри Василь Савчук, професор кафедри, гарант ОП «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» Інна Лазаришина, доценти кафедри Леся Воляк, Тетяна Куць, Олена Симоненко, Анатолій Шиш. Також до участі у семінарі для посилення  науково-практичної складової індивідуального навчального плану були залучені здобувачі освітньо-наукового ступеню доктор філософії зі спеціальності 071 "Облік і оподаткування" Максим Лазаріді, Іван Січкар, Віталій Случак.

 

Відбувся обмін досвідом, критична оцінка проблем підготовки фахівців з обліку і оподаткування в університетах України.

 

 

Кафедра статистики та економічного аналізу також активно працює у цьому напрямку і планує підготовку відповідного вебінару, що покращить якісну підготовку здобувачів ОС «Бакалавр».

 

Проф. Інна Лазаришина,

Гарант освітньої програми «Аналітичне

 і обліково-правове забезпечення бізнесу» 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook