Брейн-ринг на тему «Англія середньовіччя»

14 квітня 2015 року


 

26 березня 2015 року викладачами кафедри теорії та історії держави і права к. ю. н. доц. Єрмоленко Іриною Михайлівною та асистентом Дудою Христиною Ігорівною було проведено на юридичному факультеті Брейн-ринг на тему «Англія середньовіччя» з дисципліни Історія держави і права зарубіжних країн. У заході брали участь чотири команди до складу яких входили студенти 1 та 2 курсів : «Шість відтінків феодалізму» – Синюк Ніка, Якимець Орислава, Петлюк Вікторія, Павленко Дмитро, Тепленко Михайло, капітан команди - Кучер Владислав; «Палата лордів» – Астаф’єва Ольга, Костенко Ангеліна, Шемет Ірина, Волошин Микита, Антоненко Андрій, капітан команди – Яценко Вікторія; «Ескалібур» – Хомік Вікторія, Шевченко Анастасія, Мазій Віталій, Поліщук Олена, Окіпняк Тетяна, капітан команди – Грицай Владислав; «Тюдори» – Гайченя Богдан, Петренко Богдан, Стецюк Дмитро, Шутка Андрій, Синюк Ніка, капітан команди – Гордієнко Олександр.

         Для оцінювання успішності учасників було сформовано журі у складі: к.ю.н.,  доц. Єрмоленко І.М., заступник декана юридичного факультету – к.ю.н. Улютіною О.А., завідувач кафедри теорії та історії держави і права – к.ю.н., доц. Качур В.О. та  аспірант кафедри Дмитренко І.М.

   

        Гра складалася з 4 тематичних конкурсів: представлення команди, командної гри, «Дуелі капітанів» і фінальної гри.

    

Всі команди показали високий рівень знань, оскільки питання та завдання були дещо посилені від рівня навчальної програми з даної дисципліни. В результаті цікавої і захоплюючої гри перемогу здобула команда «Шість відтінків феодалізму». Переможцям було вручено кубок та грамоти, а всіх учасників нагороджено подяками і солодкими призами.

 

 

В інтелектуальній грі учасники мали змогу продемонструвати свої високі знання з історії стародавньої Англії, ерудицію, удосконалили навики роботи в командах, а вболівальники та гості  отримали позитивні емоції та насолодилися захоплюючим дійством. 

Єрмоленко І.М.,

доцент кафедри теорії

та історії держави і права,

Дуда Х.І.,

асистент кафедри теорії

та історії держави і права

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook