Зустріч куратора зі студентами магістратури 1-го року навчання в стінах гуртожитку

13 березня 2024 року

  Відвідування гуртожитку кураторами є невід’ємною складовою виховного процесу, який здійснюється в університеті.
  На період навчання гуртожиток для студентів стає домівкою. Тому комфортне проживання впливає і на якість навчання, і на загальний стан здоров’я, і на настрій.
  Під час відвідування гуртожитку були обговорені нагальні потреби зі студентами підшефної групи. Були відвідані кімнати та місця загального користування. Під час відвідування кімнат куратор ознайомився з графіком чергування та якістю його виконання. Підкреслена важливість дотримання чистоти і порядку в усіх приміщеннях та своєчасного винесення сміття. Також були зазначені проблеми, які потрібно розв’язати першочергово для покращення умов проживання студентів. Куратор наголосила на необхідності дотримання правил внутрішнього розпорядку. Також нагадали про обов’язкове перебування у сховищі мешканців гуртожитку, оскільки безпека сьогодні понад усе.

  В процесі бесіди зі студентами торкнулися питання відвідування занять. Багато студентів працюють, і тому, відвідуваність бажає бути кращою. Студентам нагадали, що відвідуваність занять в університеті є обов’язковою. Якщо пропуски спричинені хворобою, то необхідно надавати відповідний документ. Також було наголошено, що при перших проявах хвороби, необхідно звертатися до лікаря.
  Магістри вже через рік стануть дипломованими спеціалістами, і крім навчання, необхідно приділити саму пильну увагу написанню магістерської роботи. Були обговорені питання пов’язані з пошуком фахової літератури, складанню плану експерименту, аналізу його результатів, термінів написання та подання роботи. Також обговорили принципи дотримання академічної доброчесності.

  Загалом студенти задоволенні умовами проживання в гуртожитку № 1 НУБІП України і вважають їх комфортними.


Наталія Буйських
старший викладач кафедри ТтаДВД, куратор групи ДМТ-2301М

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook