Розпочати кар’єру енергетика ще під час навчання: ДТЕК Київські електромережі оголосив набір на програму дуальної освіти

11 березня 2024 року
 ДТЕК Київські електромережі оголошує набір студентів на дуальну форму навчання. Наразі студенти з п’яти вищих навчальних закладів столиці поєднують навчання з роботою на київському підприємстві. За свою працю студенти отримують зарплатню та забезпечені спецодягом і засобами індивідуального захисту, а по завершенню навчання, за бажанням, продовжать працювати за спеціальністю.

  ДТЕК як відповідальна та надійна компанія піклується про майбутнє України та підтримує талановиту молодь. Дуальна форма навчання в ДТЕК Київські електромережі – це спільний проект енергетиків і Національного університету біоресурсів і природокористування України. Дякуючи такій співпраці, студенти Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження отримали можливість вже під час навчання будувати власну кар’єру в енергетичній галузі, поєднуючи навчання та роботу.

  Для того, щоб стати учасником проєкту дуального навчання в ДТЕК Київські електромережі, потрібно пройти відбір за наступними вимогами:

  • навчатися за спеціальністю, пов’язаною з енергетикою, в Національному університеті біоресурсів і природокористування України;
  • бути студентом 2СТ, 3 або 4 курсу;
  • мати бажання фахового зростання для майбутньої кар’єри в енергетиці;
  • заповнити анкету за посиланням та пройти відбір.

  Зі студентами, які пройдуть відбір, на час навчання будуть укладені строкові трудові договори про працевлаштування на вакантні штатні місця.
  При цьому кожен студент отримує професійного наставника та погоджені з ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України графік та програму навчання.
  За більш детальною інформацією можна звернутися у:
філію Академії ДТЕК Київських електромереж за телефоном +380 50 358 24 81;
дирекцію ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України.

Андрій Семенчук,
філія Академії ДТЕК Київських електромереж

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook