Співпраця кафедри терапії і клінічної діагностики з компанією «Роял Канін Україна»

1 березня 2024, 11:40

   На кафедрі терапії і клінічної діагностики вже не перший рік викладається ряд вибіркових дисциплін. 

   Однією з них є «Дієтологія дрібних домашніх тварин», яка користується значним інтересом серед студентів факультету.
   Крім викладачів кафедри до участі у викладанні даної дисципліни «Дієтологія дрібних домашніх тварин» долучилися фахівці лідера виготовлення та реалізації кормів для непродуктивних тварин в Україні компанії «Роял Канін Україна».  Royal Canin вже багато років присутня на нашому ринку і кілька поколінь домашніх улюбленців, харчуючись продуктами компанії залишаються здоровими та бадьорими. 
   Це являється головним критерієм  для власників домашніх тварин, а також дана компанія розробляє і виготовляє в промислових масштабах ветеринарні дієти, які використовують фахівці ветеринарної медицини для лікування різних органів і систем у тварин.
   Компанія орієнтуються на унікальні потреби котів і собак. Саме завдяки такій увазі до деталей, вони створюють збалансовані раціони для здорового харчування тварин. 
   Для проведення лекції була запрошена Юлія Романишина лікар ветеринарної медицини, член Європейського співтовариства ветеринарної та порівняльної дієтології (ESVCN), менеджер з наукових комунікацій та зв’язків «Роял Канін Україна». Zoom-конференцію було організовано доцентом кафедри терапії і клінічної діагностики Тетяною Палюх, яка і викладає дану дисципліну.
   Тема заняття була «Біологічні особливості котів та собак, особливості травлення та потреба у нутрієнтах котів та собак». 
   Також запрошений лектор познайомила студентів з історією бренду Royal Canin
   Студенти дізналися відмінності в походженні собак і котів, біологічні особливості  та особливості травлення в котів та собак, норми годівлі котів та собак. Отримали інформацію  про продукти, які використовуються в годівлі та поширені міфи у годівлі котів та собак.
 
   Студенти ознайомилися з рекомендованою літературою, яку використовують для нормування годівлі котів та собак.
    Також студенти отримали інформацію про токсичні та шкідливі корми для котів і собак.
   Студенти під час заняття ставили багато актуальних запитань, вступали в дискусію, виконували поставлені лектором завдання. Тому, по закінченню заняття найбільш активна студентка Ватуля Ангеліна отримала памʼятний сувенір від компанії «Роял Канін Україна». 
   Щиро дякуємо компанії «Роял Канін Україна» та особисто Юлії Романишиній за плідну співпрацю.
Доцент Тетяна Палюх
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook