Атестація аспірантів на кафедрі економіки

13 лютого 2024 року

13 лютого 2024 року згідно з наказом №42 від 19.01.2024 р. на кафедрі економіки відбулась чергова атестація аспірантів, що проходять підготовку на освітньо-науковій програмі «Економіка підприємств та галузей національного господарства» за спеціальністю 051 Економіка в змішаному (очно-дистанційному) форматі. 

Науково-педагогічний склад кафедри економіки на чолі з гарантом ОНП професором Вікторією Байдалою заслухали звіти здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії про виконання індивідуальних планів підготовки. Кожен із здобувачів доповідав про виконану роботу, відповідав на питання. Крім того, слово було надано і науковим керівникам аспірантів для висловлення своєї оцінки щодо виконання аспірантами індивідуальних планів. 

Зі свого боку гарант ОНП Вікторія Байдала повідомила здобувачів про зміни, які відбулися в порядку підготовки і  термінах захисту здобувачів наукового ступеня доктора філософії. Окремо було загострено увагу здобувачів 3-го року підготовки про проходження педагогічної практики у відповідності з затвердженими навчальними планами. 
 
 
 
Гарант ОНП «Економіка підприємств та галузей національного господарства»,
завідувач кафедри економіки, професор Вікторія Байдала
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook