Засідання кафедри: звіт аспірантів

22 лютого 2024, 8:25

 21 лютого 2024 року відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації, яке пройшло очно в аудиторії 128 корпусу 3. На засіданні була присутня декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька.

 Завідувач кафедри Валентина Культенко розпочала засідання з питання підготовки до олімпіади з філософських дисциплін та латинської мови. Також, повідомила, що 26 лютого 2024 року ми проводимо семінар, який буде присвячено Дню спротиву Криму російській окупації, модератором заходу буде доктор політичних наук Андрій Гольцов.


 Наступним важливим питанням порядку денного була атестація аспірантів. Аспіранти нашої кафедри представили свої звіти, які були обговорені колективом кафедри, а також було заслухано відгуки наукових керівників та завідувачки кафедри. За результатами обговорення звітів аспірантів: Вікторії Шеховцової-Бурянової (Науковий керівник: канд. філос. наук, доц. Савицька І.М.), Костянтина Деріда  (Науковий керівник: д.-р. філос. наук, проф. Додонова В.І.) та Георгія Кулєбякіна (Науковий керівник: д.-р. філос. наук, проф. Додонова В.І.), Яна Тамащука (Науковий керівник: д.-р. філос. наук, проф. Додонова В.І.) колективом кафедри було одноголосно підтримано всі звіти та прийняте рішення атестувати аспірантів та рекомендувати їх звіти до розгляду вченій раді гуманітарно-педагогічного факультету. 


 Також на порядку денному стояло питання підготовки до проведення Міжнародної конференції «Розвиток лідерського потенціалу жінок в академічному середовищі: міжнародний досвід для потреб розбудови України». Співорганізатором проведення виступила кафедра соціальної роботи та реабілітації. Інформаційний лист вже підготовлений та найближчим часом буде розісланий на електронні скриньки  установ, але необхідно активізувати підготовку для проведення конференції на високому рівні.


 На засіданні були заслухані звіти про поточну роботу професора Миколи Максюти та доцента Ірини Матвієнко, які отримали схвальні відгуки колег та були рекомендовані до затвердження.
 Були обговорені інші питання життєдіяльності кафедри.


Працюємо!
Віримо в ЗСУ і щиро їм дякуємо!
Слава Україні і її Героям!


Секретар кафедри,
Ірина Матвієнко

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook