НА КАФЕДРІ ЕКОНОМІКИ ВІДБУВСЯ I ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ДИСЦИПЛІНИ «ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА»

20 лютого 2024, 22:17

21 березня 2024 р. на кафедрі  економіки було проведено I тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка підприємства» серед студентів III-ІV курсів спеціальності 051 «Економіка» Учасників олімпіади привітали доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економіки Вікторія Байдала, гарант ОП «Економіка підприємства», доцент кафедри економіки Людмила Степасюк та старший викладач кафедри економіки Лариса Коваленко. Олімпіада проходила в змішаному форматі.  

За кілька днів до проведення олімпіади на сторінці кафедри (https://nubip.edu.ua/node/141694) була розміщена детальна інформація щодо заходу (година, посилання тощо).
 
 
Конкурсні завдання для вирішення передбачали наявність у студентів теоретичних знань та навичок розв′язку практичних завдань з навчальної дисципліни «Економіка підприємства». В якості завдань для виконання учасникам було запропоновано тестові завдання та задачі.
 
 
 
 
Виконані роботи перебувають на стадії перевірки членами комісії. Залишилося дочекатися оголошення результатів і переможців!!!
Всім учасникам І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади висловлюємо щиру подяку за активну учать та бажаємо подальших успіхів у навчанні!
 
Гарант ОП «Економіка підприємства
Людмила СТЕПАСЮК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook