На кафедрі статистики та економічного аналізу відбулася чергова атестація аспірантів ОНП 071 «Облік і оподаткування»

13 лютого 2024, 12:30

Атестація (підсумкова) є обов'язковою формою звітності здобувачів ступеня доктора філософії (очного і заочного навчання). На кафедрі статистики та економічного аналізу згідно наказу ректора НУБіП України № 42 від 19 січні 2024 року та керуючись постановою Кабінету Міністрів України № 261 від 23.03.2016 р. «Про затвердження Порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у закладах вищої освіти (наукових установах)», Положенням про підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії у НУБіП України (зі змінами), Положенням про організацію освітнього процесу підготовки доктора філософії у НУБіП України 13 лютого 2024 року  у очно-дистанційному форматі відбулася  чергова атестація аспірантів ОНП 071«Облік і оподаткування».

Атестація здобувачів вищої освіти ступеня освіти - доктора філософії (1-3 років навчання) Дарини ВАКУЛИК, Івана СІЧКАРЯ, Віталія СЛУЧАКА, Владислав Бойченко, Михайла Собченко, Владислава Коваль  проводилась у формі наукової доповіді й містила у собі перевірку виконання індивідуального навчального плану та плану наукової роботи, що представлялась на засіданні кафедри. Участь у атестації прийняли також наукові керівники аспірантів – доцент Леся ВОЛЯК,  в.о. зав.кафедри, доцент Андрій МУЗИЧЕНКО, професор Інна ЛАЗАРИШИНА, професор Василь САВЧУК, які охарактеризували ступінь виконання аспірантами освітньої і наукової складової індивідуальних навчальних планів.

Гарант ОНП 071 «Облік і оподаткування» д.е.н., професор Любов ГУЦАЛЕНКО наголосила на правилах оформлення бібліографічних списків посилань у наукових роботах та нагадала про початок другого семестру з 19 лютого 2024 року.

За результатами атестації, науково-педагогічні працівники кафедри статистики та економічного аналізу успішно атестували здобувачів та побажали їм успіхів у подальших наукових дослідженнях.

Андрій Музиченко,

В.о. завідувач кафедри статистики та

економічного аналізу 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook