Проведено відкриту лекцію з дисципліни «Електростанції з відновлюваними джерелами»

31 серпня 2023 року

 

30 серпня 2023 року в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, згідно затвердженого графіку проведена [https://nubip.edu.ua/node/132075] доцентом кафедри електропостачання ім. проф. В. М. Синькова Андрієм Петренком відкрита лекція на тему «Вітросонячна електроустановка. Визначення параметрів генерування електроенергії» з дисципліни «Електростанції з відновлюваними джерелами». Даний навчальний курс читається за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітньої програми «Інжиніринг електроенергетичних систем з відновлювальними джерелами». 

Лекцію в дистанційному online-форматі відвідали студенти 2 курсу, а також провідні викладачі і науковці інституту енергетики, автоматики і енергозбереження: завідувач кафедри Олександр Гай, професор Володимир Осипенко, доцент Світлана Макаревич, асистент Павло Федорченко.

Лектором на занятті була зосереджена увага на тенденціях розвитку вітросонячної енергетики в Україні, обладнанні і схемах, що використовуються для комбінування вітрової і сонячної електроустановок та методики розрахунку параметрів генерування електроенергії вітросонячною електроустановкою. Всі присутні відмітили, що лекція проведена на високому рівні.

Олександр Гай

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook