Визначилися переможці І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Штучний інтелект в електроенергетичних системах»

3 квітня 2023 року

30 березня 2023 р. в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України відбувся І етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Штучний інтелект в електроенергетичних системах» спеціальності 141 - електроенергетика, електротехніка та електромеханіка.

В олімпіаді прийняли участь 15 студентів, які навчаються на 2 курсі освітньо-наукової програми магістратури ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

Приймаючи участь в олімпіаді, студенти змогли перевірити свої знання з дисципліни «Штучний інтелект в електроенергетичних системах» та засвоїти принципи розробки алгоритмів роботи систем електропостачання, функціонуючих на основі штучного інтелекту.
Роботи учасників олімпіади перевірило кваліфіковане журі на чолі з професором Валерієм Кривоносовим. Журі відзначило високий рівень застосування теоретичних знань та уміння обирати оптимальні шляхи і методи при вирішенні задач.

Переможцями олімпіади були визначені:
І місце — Марченко Роман Вікторович, студент магістратури ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження;
ІІ місце — Редін Артур Миколайович, студент магістратури ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження;
ІІІ місце — Сизонов Максим Андрійович, студент магістратури ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.
Вітаємо переможців олімпіади!


Вікторія Ликтей,
секретар кафедри постачання
ім. проф. В.М. Синькова

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook