День руху опору окупації Криму

23 лютого 2024 року

23.02.2024 викладачі та студенти гуманітарно-педагогічного факультету мали честь заслухати доповідь професора кафедри міжнародних відносин Гольцова Геннадія Андрійовича, присвячену Дню руху опору окупації Криму, спрямовану на підкреслення важливості боротьби за свободу та справедливість, а також вагомість територіальної цілісності.

Савицька Інна Миколаївна, декан гуманітарно-педагогічного факультету, розповіла учасникам заходу про День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, та зазначила важливість підтримки та єднання у боротьбі за справедливість та свободу. Слухачами організованого заходу стали студенти спеціальності професійна освіта, які стали активними учасниками обговорень про підтримку руху опору окупації Криму.

Студенти групи ПО-22001б проявили свою особливу активність та зацікавленість під час участі у заході. Студентка, активістка Оксана Мельник продемонструвала уважність та усвідомленість під час прослуховування доповідей. Іван Жишко та Марія Тесленко – представники свідомої студентської молоді – брали участь у дискусіях про підтримку боротьби проти окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Представник активної студентської громади Артем Дацюк, під час заходу, з інтересом підкреслив важливість проведення подібних заходів.

Активна участь усіх учасників заходу до Дня руху опору окупації Криму, їхня зацікавленість та глибоке розуміння важливості теми підтверджують не лише готовність діяти для підтримки справедливості, але й свідчать про силу спільного зусилля в боротьбі за права та свободу. Захід став дійсно важливою платформою для обміну думками та ідеями, а також відображенням єдності та підтримки у глобальній спільноті.

 

 

асистент кафедри педагогіки
Аліна Рахманіна


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook