Світлана Авраменко стала членом журі МАН у секції правознавства: розширення горизонтів для вчених майбутнього

22 лютого 2024 року

    Національний університет біоресурсів і природокористування України (НУБіП) продовжує робити вагомий внесок у розвиток наукових та освітніх ініціатив, зокрема, підтримуючи активну участь своїх викладачів у науково-дослідницькій діяльності.

    Нещодавно асистентка кафедри теорії та історії держави і права, Світлана Авраменко, стала членкиньою журі на Київському міському етапі Малої академії наук (МАН) з секції правознавства.


    Мала академія наук (МАН) - це інноваційна освітня програма, спрямована на стимулювання інтелектуального розвитку обдарованих учнів. Ця програма надає можливість школярам здійснювати наукові дослідження в різних областях, включаючи правознавство. Стати членом журі Київського міського етапу МАН - це велика честь і визнання її внеску у розвиток освіти та науки.
    Щороку цей захід популяризує правову освіту серед молоді та підтримує активну участь у вирішенні суспільних проблем. Цього року учасники обговорювали широкий спектр питань, від захисту прав дітей під час військового стану до різноманітних злочинів та можливості їх попередження.
    Особлива увага була приділена також земельним та екологічним проблемам, які стають актуальними в умовах сучасного світу. Учасники обговорювали шляхи вирішення цих питань через правовий механізм та активну громадську участь.


   

    "Участь у роботі журі на міському етапі МАН була для мене надзвичайно цінним досвідом. Молодь продемонструвала вражаючий рівень знань та зацікавленість у вирішенні важливих соціальних питань. Це свідчить про те, що майбутнє нашої країни у надійних руках", - поділилася враженнями Світлана Авраменко.
    Відзначимо, що участь у журі МАН відкриває нові можливості для співпраці з обдарованими молодими дослідниками, сприяє обміну знаннями та допомагає знайти та підтримати молоді таланти.
    Світлана Авраменко знову підтверджує, що НУБіП - це не лише місце навчання, але й центр, де вчені розвиваються, надихають і надають вагому внесок у світ науки та освіти.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook