Зустріч викладачів факультету землевпорядкування з школярами Великополовецького ліцею

22 лютого 2024 року
Великополовецький ліцей-гімназія Фурсівської сілької ради Білоцерківського району Київської області

         Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться твоє подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати. Адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності.
        Мотивація професійного вибору, відношення студента до навчального закладу, його професійна орієнтація і життєві плани в багатьох випадках залежать від інформації, яку він отримає на найбільш важливому етапі складного та суперечливого процесу професійного самовизначення.
        Закінчується навчальний рік, і багато випускників загальноосвітніх закладів нашого регіону стануть перед вибором професії. Вибір професії – це велика відповідальність. Відповідальність перед батьками, суспільством, та найголовніше – перед собою. Вибір професії – справа нелегка. Але робити цей вибір доводиться кожному без винятку. Перед молодим поколінням постануть питання, як отримати правильний вибір професії та знайти головну справу свого життя, щоб мати моральне задоволення від роботи, отримувати достойну заробітну плату, приносити користь людям, державі. Сьогодні ми з впевненістю можемо говорити, що існує найпотужніша система, яка займається підготовкою конкурентноспроможного працівника – це наша фахова передвища освіта.
        Профорієнтаційна робота на факультеті землевпорядкування спрямована на вирішення наступних завдань:
• підвищення рівня проінформованості школярів про спеціальність «Геодезія та землеустрій»;
• формування позитивного іміджу закладу вищої освітиу;
• підвищення конкурентоспроможності нашого навчального закладу на ринку освітніх послуг;
• підготовка кваліфікованих кадрів;
• створення умов для усвідомленого професійного самовизначення і розкриття здібностей особистості.

       В рамках профорієнтаційної роботи відбулася зустріч доцента кафедри землевпорядного проектування Людмили Гунько, в.о. завідувача кафедри земельного кадастру, д.е.н., доцента Наталії Мединської та доцента кафедри земельного кадастру Ольги Тихенко із старшокласниками Великополовецького ліцею-гімназії Фурсівської сілької ради Білоцерківського району Київської області.

 

      Майбутнім абітурієнтам надається детальна інформація щодо умов вступу до навчального закладу, напрямів підготовки та спеціальностей, їх ознайомлюють з матеріально-технічною базою факультету землевпорядкування.

       Робота триває!


Доцент кафедри земелевпорядного проектування
Оксана Кустовська

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook