Гуртківці опановують практичні навички розробки комплексних планів

19 лютого 2024 року
факультет землевпорядкування

    19 лютого 2024 року відбулося чергове дистанційне засідання студентського науково гуртка «Просторовий розвиток та інженерна інфраструктура територій».
    Обговорювали науково-практичні заходи, що відвідали гуртківці та розглянули пропозиції аналогічних заходів, що будуть проведені на базі факультету та університету.


     Практичну-конференцію: "Розвиток просторового планування територій громад Київщини", яка відбулася 14 лютого 2024 року відвідали гуртківці 3-4 курсів, які відзначили важливість значення просторового планування для громад, деталізацію розробки комплексних планів просторового розвитку територій громад Київської області: сучасний стан, проблеми та перспективи, позитивні практики чи досвід співпраці університетів та громад у впровадженні просторового планування, а також актуальність роботи задля відновлення громад та розробки комплексних планів.


       Кожна тема заходу деталізувалася в сесії «питання-відповіді та висновки», що дуже сподобалося гуртківцям.
Також ознайомилися з переліком та умовами участі в науково-практичних конференціях, зокрема:
- 7-8 березня 2024 р., організатори – факультет землевпорядкування, місце проведення: м. Київ, вул. Васильківська, 17 (НУБіП України, навчальний корпус № 6), ауд. 222.


     Тема конференції: «Землеустрій і топографічна діяльність в умовах війни та післявоєнного відновлення і зміни клімату». Мета конференції: обговорення особливостей регулювання земельних відносин в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення і зміни клімату, проведення робіт із землеустрою, земельного кадастру, оцінки земель, топографо-геодезичної та картографічної діяльності.
- 11 квітня 2024 р. , дистанційно, відбудеться ХХХІІІ щорічна науково-практична конференція студентів та аспірантів «Географічні дослідження: історія, сучасність, перспективи», присвячена пам’яті професора Г.П. Дубинського (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, факультет геології, географії, рекреації і туризму, кафедра фізичної географії та картографії).
     Наукові секції конференції:
1. Фізична географія та геоекологія.
2. Географічна картографія, геоінформатика і кадастр.
3. Методика викладання географії і менеджмент освіти.
4. Рекреаційна географія, краєзнавство і туризм.
- 12-14 квітня 2024 р. VIІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Суспільно-географічні чинники розвитку регіонів» ( Волинський національний університет імені Лесі Українки Географічний факультет, кафедра економічної та соціальної географії).
Наукові напрями конференції:
1. Історія, теорія та методологія суспільно-географічних досліджень регіонів.
2. Галузеві суспільно-географічні дослідження регіонів.
3. Дослідження природних умов і ресурсів регіонів.
4. Рекреаційно-туристські ресурси та чинники розвитку туризму в регіонах.
5. Регіональні економічні студії.
6. Регіональний розвиток і просторове планування.
7. Освітні технології в географії та економіці.
8. Сучасні картографічні, геодезичні, фотограмметричні та геоінформаційні методи дослідження розвитку регіонів.
- 23-24 травня 2024 р. ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Девелопмент нерухомості: інновації та трансформації», яка відбудеться у Київському національному університеті будівництва та архітектури.


Староста гуртка Волинець Вероніка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook