Вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні у НУБіП України

20 лютого 2024 року

15 лютого 2024 року у гуртожитку №9, 16 лютого у гуртожитку №7 відбулися акції пам’яті Героїв Небесної Сотні і всіх Героїв, які віддали свої життя за волю України. В них узяли участь студенти ННІ НОіТ, ФХТ, ННІ ЕАіЕ й ФІТ, а також заступники керівників цих підрозділів В. Олійник, Т. Розбицька, Л. Мартинюк, В. Корольчук, яким ми дякуємо за організацію цих важливих заходів.


Десять років… Перший ювілей Революції Гідности… Володимир Гонський, ведучий сцени Євромайдану, розповів студентам, за що і проти чого боролися учасники Революції Гідности, за що загинули Герої Небесної Сотні рівно 10 років тому. На екрані оживали їхні фото, а також лики інших Героїв святої борні за українську свободу.

Як завжди, патріотичну бесіду ілюстрували героїчні пісні у виконанні заслуженого діяча мистецтв В. Гонського, а також студентів – другокурсників ННІ НОіТ Максима Паська, ННІ ЕАіЕ Олександра Богославця і Давида Лещенка, котрим величезна подяка за творчий внесок.

Сумні свята пам’яти пройшли у благодатній атмосфері пошани і захоплення, інтересу й прагнення продовжувати святий чин Героїв. Водночас, не можемо не зауважити, що більшість студентів непробачно мало, іноді зовсім не знають про драматичні події масового героїзму і самопожертви 10-річної давности та й сучасної страшної українсько-московської війни. Лиш одиниці можуть назвати імена Героїв минулого й сьогодення.

Отже, ми мусимо працювати ще ретельніше, шановні колеги-педагоги славного НУБіП України… У планах ННЦ виховної роботи і соціального розвитку НУБіП України ще багато різноманітних засобів формування гармонійно розвинутої і патріотично звеличеної молодої людини, творця нової, щасливої і переможної України.


Більше фото тут:

https://drive.google.com/drive/folders/1epD8JUg2jFV4RK6PSqie3-O7peb7eaG8?usp=sharing

Сергій Михнюк, Володимир Гонський,
ННЦ виховної роботи і соціального розвитку

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook