Викладачі кафедри фінансів у співпраці з КЗ КОР «Мала академія наук учнівської молоді»

20 лютого 2024, 10:50
    На Київщині стартував ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.
     Дванадцять днів поспіль в онлайн-просторі Малої академії наук учнівської молоді панував інтелект, дух сміливих винаходів та припущень і справжніх наукових дискусій.       
 
    Цього року, здобувши перемогу на І етапі в своїй територіальній громаді, у відділенні «Економіка» секція «Фінанси, банківська справа та страхування» представляли свої дослідницькі проєкти чотири учасники, у секції «Прикладна мікроекономіка та макроекономіка» - п’ять. Оцінювати їх дослідницькі роботи, постерний захист та участь у науковій конференції доручено журі у складі: Негода Юлія, д.е.н., професор кафедри фінансів НУБіП України, Біляк Юлія, к.е.н., доцент кафедри фінансів НУБіП України, Артімонова Ірина, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Білоцерківського національного аграрного університету.
  
  
  
 
   Теми, що були представлені конкурсантами актуальні та цікаві. У фокусі інтересів юних економістів були теми, що стосувалися стратегій інвестування для фізичних осіб, фінансові технології та фінансування оборони країни, пошуки варіантів економічного відновлення регіону після війни, розглядалися питання витратної частини сімейного бюджету в умовах війни, роботами про туризм і його економічний потенціал в Україні, аналіз страхового ринку України та оцінка вартості життя українців в сучасному контексті.
     Шановні учасники та керівники дякуємо вам за популяризацію наукової діяльності серед учнівської молоді!
   Світлана МИНЗАР та Олена БОЙЧУК дякуємо вам за партнерство, пошук й підтримку обдарованої молоді!

Інна Долженко,
доцент кафедри фінансів

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook