Технології, які змінюють освіту: початок співпраці з компанією EdPro

16 лютого 2024, 16:53

Компанія EdPro (https://edpro.ua/) – провідний український виробник обладнання для освіти, програмного забезпечення та електронних підручників, в черговий раз підтвердила готовність підтримати українську освіту, продемонструвавши відкритість до запитів та пропозицій освітян й гнучкість у прийнятті рішень щодо форматів підтримки.

І підтвердженням цьому є початок співпраці представників компанії EdPro з факультетом інформаційних технологій НУБіП України. На запрошення Олени Кузьмінської, професорки кафедри інформаційних систем і технологій, було погоджено напрями співпраці, зокрема, підтримки у реалізації навчальних проєктів студентами І курсу (освітні програми 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 126 «Інформаційні системи і технології») в рамках вивчення дисципліни «Групова динаміка і комунікації».

15 лютого 2024 року відбулась перша онлайн зустріч студентів та представників компанії.

C:\Users\Activemedia\Pictures\Едпро_9.JPG

Дмитро Галько, куратор напрямку цифрової трансформації освітніх закладів через впровадження сучасного шкільного приладдя від компанії EdPro та програмного забезпечення mozaBook, тренер освітніх проєктів компанії EdPro, Diamond mozaLearn ICT Expert, та Вікторія Косик, Сourse developer EdPro, презентували освітні рішення компанії та інструменти програмного забезпечення mozaBook, які і будуть використовувати наші студенти під час реалізації навчальних проєктів.

C:\Users\Activemedia\Pictures\Едпро_3.JPG

C:\Users\Activemedia\Pictures\Едпро_4.JPG

Для опанування інструментарію розробки цифрових освітніх ресурсів для студентів нашого факультету було надано доступ до навчальних курсів компанії EdPro (https://edpro.ua/educators/nubip), а під час зустрічі погоджено умови реєстрації, графік навчання та варіанти підтримки з боку експертів компанії.

C:\Users\Activemedia\Pictures\Едпро_5.JPG

C:\Users\Activemedia\Pictures\Едпро_11.JPG

C:\Users\Activemedia\Pictures\Едпро_10.JPG

При цьому слід зазначити, що результати такого навчання будуть зараховані студентам як результати неформальної освіти при вивченні дисципліни «Групова динаміка і комунікації». А пропозиції компанії EdPro щодо надання допомоги та консультацій дозволять студентам вже з першого курсу навчитись налагоджувати зовнішні комунікації.

Якість освіти залежить від кожного її учасника, проте, важливо не чекати, а діяти!

Щира вдячність Дмитру Гальку та Вікторії Косик за зустріч, надані матеріали та підтримку!

 

Олена Кузьмінська,
професорка кафедри інформаційних систем і технологій

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook