Студент спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» Гліб Валькович – бронзовий призер Всеукраїнського турніру з боксу

16 лютого 2024 року
НУБіП України
  У Кривому Розі з 06 по 10 лютого пройшов Всеукраїнський турнір з боксу серед чоловіків та жінок присвячений памʼяті Олександра Асауленка.
  Це традиційний турнір у якому беруть участь кращі боксери України. У змаганнях взяли участь 64 боксери, які в разі перемоги могли виконати норматив «майстра спорту України» з боксу. 07 лютого проходили перші поєдинки турніру, через повітряну небезпеку початок трохи затягнувся та після її завершення всі поєдинки були проведені із дотриманням правил безпеки.
  На урочистій частині був присутній та підтримував учасників віцепрезидент Федерації боксу України, президент федерації боксу Кривого Рогу, видатний український боксер – Євген Хитров.
  Серед учасників змагань був заявлений студент спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», кандидат у майстри спорту України з боксу – Гліб Валькович. Гліб змагався у ваговій категорії 75 кг і провів два поєдинки. У першому він здолав члена студентської збірної України майстра спорту Арсенія Резніченко. У півфінальній сутичці суперником Гліба був Чемпіон України майстер спорту вінничанин Тарас Головащенко. На жаль, у другому двобої Гліб не одержав перемогу, але за підсумками змагань виборов бронзову нагороду турніру.
 

Вітаємо Гліба Вальковича із вдалим виступом і бажаємо подальших успіхів!

 
Микола КОСТЕНКО,
завідувач кафедри фізичного виховання
 

    

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook