Увага! Перенесено вихідні дні!

3 квітня 2015 року

     У зв’язку зі святкуванням Великодня, Днів міжнародної солідарності трудящих, Дня Перемоги та Трійці наказом ректора університету перенесено вихідні дні. Так, для інженерно-технічного, навчально-допоміжного, навчально-виробничого, адміністративно-господарського персоналу, наукових працівників, студентів та слухачів університету зі встановленим 5-денним робочим тижнем вихідні дні у неділю 12 квітня переносяться на понеділок 13 квітня, 2 травня (субота) – на понеділок 4 травня, 9 травня (субота) – на понеділок 11 травня, 31 травня (неділя) – на понеділок 1 червня.

     Для науково-педагогічних працівників зі встановленим 6-денним робочим тижнем вихідний день у неділю 12 квітня переноситься на понеділок 13 квітня, а вихідний день у неділю 31 травня – на понеділок 1 червня.

     Директори ННІ, декани факультетів та завідувачі кафедр мають організувати роботу науково-педагогічних працівників 4 та 11 травня відповідно до індивідуальних планів роботи та сконцентрувати їх на поліпшення методичного та наукового забезпечення навчального процесу. Крім того, у зазначений період керівники мають забезпечити чергування працівників у підпорядкованих їм підрозділах.

     Служба проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності має забезпечити безперебійну роботу водопровідної і електромереж у навчальних корпусах, гуртожитках на період святкових і вихідних днів. А проректору з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Андрію Кудіну доручено посилити охорону університетських об’єктів. 

Ольга Наконечна
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook