Новий договір про співпрацю: продуктивна зустріч декана факультету з директором компанії «Енвеко».

14 лютого 2024 року

  13 лютого 2024 року на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології відбулася зустріч з директором компанії «Енвеко». Декан Юлія Коломієць та директор компанії Денис Шофолов детально обговорити варіанти співпраці та, зрештою, підписали договір про співпрацю між НУБіП України й ТОВ «Енвеко».

  Компанія «ЕНВЕКО» – проектно-консалтингова компанія, яка надає повний комплекс послуг з проведення процедури оцінки впливу на довкілля (ОВД) планованої діяльності (це підготовка, реєстрація повідомлення про планову діяльність в єдиному реєстрі з ОВД та забезпечення його публікації у ЗМІ, підготовка звіту з оцінки впливу на довкілля та оголошення про початок громадського обговорення звіту з ОВД, реєстрація їх в єдиному реєстрі з ОВД та забезпечення їх публікування у ЗМІ, підготовка договорів про проведення громадського обговорення з ОВД планованої діяльності, забезпечення нормативно-правової і науково-технічної підтримки в процесі оцінки впливу відповідної планової діяльності на довкілля).

 
  Відтепер, студенти, аспіранти, викладачі та випускники факультету спеціальності 101 «Екологія» можуть проходити практику та стажування в компанії. Крім того, договір передбачає спільний розвиток наукового та інноваційного потенціалу обох сторін, у тому числі проведення сумісних наукових досліджень.
  Нагадаємо, що саме 13 лютого 2023 року на базі кафедри екології агросфери та екологічного контролю Денис Шофолов провів гостьову лекцію для студентів 3 курсу. Пан Денис наголосив, що одним із трендів на ринку праці найближчі 15 років стане попит на спеціалістів з екологічного контролю антропогенного впливу на довкілля. У світі йде активна боротьба за охорону навколишнього середовища, ухвалюються нові закони щодо захисту природи, встановлюються жорсткі екологічні стандарти, будуються очисні споруди на підприємствах. Студенти-екологи отримали багато практичної інформації, вкотре переконалися, що в сучасних умовах професія еколога надзвичайно важлива. Приємно розуміти, що через рік співпраця вийшла на новий рівень – офіційний.

  Щиро вдячні Денису Леонідовичу за плідну зустріч, переконані, що взаємна співпраця буде продуктивною, сприятиме розширенню наукових контактів серед викладачів, науковців, студентів НУБіП України й компанії «Енвеко» та принесе позитивні результати!

Наталія Батрак

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook