Студенти-пешокурсники запрошують на навчання випускників шкіл

6 лютого 2024, 15:00
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

 Протягом міжсесійного періоду студенти-першокурсники спеціальності «Лісове господарство» не лише відпочивали й готувалися до нового навчального семестру, а й активно здійснювали профорієнтаційну роботу.
Так, студент 1 групи першого курсу Прищенко Євгеній відвідав школу І-ІІІ ступенів №108 міста Києва.

Під час бесіди з першокурсником учні випускного класу ознайомилися з перевагами навчання в НУБіП України, зокрема за спеціальністю «Лісове господарство». Було закцентовано увагу, що це одна із спеціальностей, яка отримує державну підтримку, тому кожного року наші вступники мають можливість навчатися на місцях державного замовлення.

Одинядцятикласники дізналися про можливість навчатися на підготовчих курсах та взяти участь у олімпіаді в НУБіП України, що сприятиме кращій підготовці до складання НМТ, а також дозволить отримати додаткові бали під час вступу.
В університеті є військова кафедра, тому як хлопці, так і дівчата матимуть можливість отримати військове звання молодшого лейтенанта, також створені всі умови для занять творчістю та спортом.

Учнів зацікавила інформація про навчання в НУБіП України, зокрема на ННІ лісового і садово-паркового господарства, про що засвідчили результати їх опитування.
Сподіваємося, що учні школи І-ІІІ ступенів №108 міста Києва успішно складуть НМТ і поповнять ряди студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Наставник 1 групи 1 курсу ЛГ
Андрій ВИГОВСЬКИЙ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook