Партнери проєкту «Бухгалтерський облік: від теорії до практики» завітали на економічний факультет та оцінили хід його реалізації

7 лютого 2024 року
На економічному факультеті на базі кафедри обліку та оподаткування продовжується навчання на курсі «Бухгалтерський облік: від теорії до практики» для жінок, які перемістилися на Київщину з тимчасово окупованих і прифронтових територій. Цей соціальний проєкт ініціювала ГО «Елеос-Україна», а суттєву фінансову підтримку надає міжнародна благодійна організація International Orthodox Christian Charities (США).
Знаково, що партнери перебувають на постійному зв’язку з учасниками проєкту, активно переймаються якістю професійної підготовки слухачок та умовами навчання. Саме з цією метою на зустріч зі слухачками курсу та адміністрацію факультету завітав представник міжнародної благодійної організації IOCC Гага НІКАБАДЗЕ, директорка з регіонального розвитку та програмного менеджменту ГО «Елеос-Україна» Олена ТАНАСІЙЧУК і координаторка проєктів ГО «Елеос-Україна» Наталія ГЕЙМАН. 
 
У ході спілкування учасниці проєкту висловили свої позитивні враження про навчання, зазначили, що уже пройшли модуль «Бухгалтерський облік (загальна теорія)» та активно вивчаються модулі «Фінансовий облік» і «Господарське законодавство». Курс має практичне спрямування і проходить відповідно до затвердженої програми курсу.
Представники ГО «Елеос-Україна» та міжнародної благодійної організації були також присутніми на занятті з дисципліни «Господарське законодавство», яке проводив Олексій ПІДДУБНИЙ.
 
 
Слухачки курсів висловили вдячність організаторам і партнерам проєкту, оскільки мають можливість вивчити весь обліковий процес: від створення первинних документів до формування фінансової звітності, засвоїти юридичну складову діяльності підприємства тощо. Матеріал викладається чітко, компетентно і  викладачі НУБіП України, які задіяні в даному соціальному проєкті дають ґрунтовні відповіді, які виникають в процесі навчання.
 
 
На зустрічі з деканом економічного факультету Анатолієм ДІБРОВОЮ були обговорені поточні питання функціонування навчального проєкту і перспективи подальшої співпраці.
 
Володимир ЛИТВИНЕНКО
в.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування
Катерина ШЕВЧУК,

доцентка кафедри обліку та оподаткування 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook