Знайомство випускників Житомирщини з освітньою програмою «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу»

2 лютого 2024, 18:00

2 лютого 2024 р. кафедра статистика та економічного аналізу провела у онлайн-режимі профорієнтацію серед учнів Овруцького ліцею №1 Овруцької міської ради Житомирської області.

З особливостями навчання на економічному факультеті за освітньою програмою «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітнього ступеня Бакалавр учнів ознайомила доцент кафедри статистики та економічного аналізу Макарчук О.Г. Вона вказала на вагомі переваги навчання на даній освітній програмі, адже нині є велика затребуваність у фахівцях-аналітиках на ринку праці, оскільки отримані знання з обліку, аналізу та права є основою, яка необхідна для прийняття ефективних управлінських рішень у бізнесі та різних сферах господарської діяльності. Навчаючись за освітньою програмою «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу», студенти отримують конкурентоспроможні знання та аналітичні навички з використання сучасних пакетів ІТ-аналітики та обліку.

Доцент Куць Т.В. розповіла про можливості участі студентів у міжнародній діяльності, зокрема про освітні стажування у провідних європейських університетах-партнерах НУБіП України та проходження виробничих практик закордоном.

Викладачі закцентували увагу майбутніх абітурієнтів на різноманіття можливостей та спеціальностей економічного факультету НУБіП України, де кожен може отримати економічну освіту та зреалізувати свій потенціал для успішного розвитку нашої держави. Зустріч пройшла у доброзичливій атмосфері, випускники ліцею зацікавилися наданою інформацією та поділилися своїми враженнями.

Колектив кафедри статистики та економічного аналізу щиро вдячний заступникам директора Овруцького ліцею №1 Невмержицькій Наталії Миколаївні та Тиченок Ірині Василівні, а також класним керівникам (11-А та 11-Б класів) Гуз Тетяні Євгенівні та Казмірчук Марії Володмирівні за організацію заходу та поширення інформації про освітні програми Національного університету біоресурсів та природокористування України.

 

 

В.о. завідувача кафедри статистики та економічного аналізу,

доцент Музиченко А.О.,

 

доценти Куць Т.В. та Макарчук О.Г. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook