Кураторська години: щодо питань організації освітнього процесу в другому семестрі

31 січня 2024, 19:47

 Куратором академічої групи МВ-23002б гуманітарно-педагогічного факультету Тетяною Кичкирук була проведена кураторська година, на якій розглянули актуальні питання організації освітнього процесу в другому семестрі 2023-2024 н.р.


 У ході зустрічі куратор наголосила, на очному форматі навчання, ознайомила студентів з розкладом занять, звернула увагу на своєчасному поселенні в гуртожиток. Особливо - на необхідності дотримання правил безпеки і перебування студентів під час повітряних тривог у відповідно облаштованих укриттях університету та гуртожитку.
 Тетяна Василівна охарактеризувала вимоги до навчальної роботи студентів і відвідування занять, дотримання термінів виконання індивідуальних графіків навчання, звітності старости.


 Велику увагу куратор приділила питанню проведення студентами профорієнтаційної роботи в колишніх своїх навчальних закладах. Тому що, школярам найцікавіше і найдоступніше почути відгуки та враження від навчання саме від сьогоднішніх студентів.
Зустріч була жвавою та плідною і закінчилася з впевненістю в тому, що університет працює задля досягнення та забезпечення ефективності навчання навіть у період воєнних дій. А наступний семестр буде для них успішним!

З вірою у Перемогу України!


Тетяна Кичкирук,
куратор групи МВ-23002б

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook