Економічний факультет розпочав підготовку до акредитації освітніх програм!

30 січня 2024 року
     26 січня 2024 року на економічному факультеті відбулася зустріч навчального відділу університету з гарантами та проєктними групами факультету в рамках підготовки акредитації освітніх програм у 2024-2025 н.р. Зустріч відбулася в очному форматі, в ході якої було обговорено план та поставлено строки виконання роботи.

    Представники навчального відділу університету працювали в наступному складі: начальник навчального відділу Ярослав Рудик, заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко, заступник начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Колеснікова, завідувач навчально-методичного відділу Лариса Кліх.
   Нагадаємо, що у 2024 році передбачена акредитація чотирьох освітніх програм ОС Магістр за спеціальностями 051 Економіка (Економіка підприємства», 071 Облік і оподаткування (Облік і аудит), 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Фінанси і кредит), 076 Підприємництво і торгівля (Підприємництво, торгівля та біржова діяльність). Також в 2024-2025 навчальному році передбачена первинна акредитація трьох освітніх програм ОС Бакалавр за спеціальностями 051 Економіка (Міжнародна економіка», 071 Облік і оподаткування (Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу), 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Корпоративні фінанси).

    Представники навчального відділу університету наголосили, аби проєктні групи звернули увагу на відповідність навчальних програм стандарту, обговорили поширені проблеми з оформлення вибіркових дисциплін й особливості підготовки робочих програм та відомостей. Крім того, оновили навчальну літературу, удосконалили електронні навчальні курси, підготували індивідуальні навчальні плани для здобувачів ОС «Магістр» та ОС «Бакалавр».

   На завершення зустрічі, декан економічного факультету Анатолій Діброва разом з гарантами освітніх програм підбили підсумки. Анатолій Дмитрович закликав дотримуватися плану роботи, виконуючи його вчасно, взяти до уваги отримані рекомендації, також оновити інформацію з договорами про співпрацю на сторінках кафедр, й узгодити план проведення гостьових лекцій.
 
Віталій Нагорний,
заступник декана економічного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook