Ректорат: здоров’я учасників освітнього процесу, готовність до початку навчального семестру та перспективи поліпшення матеріальної бази в поточному році

29 січня 2024 року
 29 січня 2024 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Очільник університету звернув увагу на ріст захворюваності на ГРВІ в Україні та столиці, зокрема. У зв’язку з цим, дані доручення господарським службам посилити вологе прибирання, провітрювання, обробіток антисептичними засобами тощо.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про результати моніторингу стану захворюваності – і вони підтверджують загальнодержавну ситуацію. Прийнято рішення провести додаткове інформування студентів і співробітників, закликати при перших проявах симптомів звертатися до сімейних лікарів та не йти в колектив. Завершився термін ліквідації академічних заборгованостей аспірантів, ті з них, хто не впорався зі складанням іспитів – будуть відраховані. У гуртожитках тиждень буде присвячений підготовці до старту навчального семестру.

 

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про старт анкетування студентів щодо мотивації до навчання та виправдання очікувань від здобуття вищої освіти в НУБіП України. Протягом тижня пройдуть акредитації восьми освітніх програм. Зверталася увага на необхідність відвідування кафедр, факультетів, ННІ до проведення акредитацій з метою надання при необхідності допомоги.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський проінформував про реєстрацію учасників олімпіади для вступу в університет, залучення слухачів на підготовчі курси.
  Голова профспілкової організації співробітників Ростислав Тарасенко закцентував на результатах проведеного засідання – затвердження бюджету, розподіл коштів, що передбачає надання матеріальної допомоги, співпраця зі Збройними Силами України тощо.

 

  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про формування графіку відпусток на літній період.
  Начальник відділу координації діяльності НДГ та Боярської лісової дослідної станції Микола Грунтковський закцентував на нараді керівників навчально-дослідних господарств з науковцями щодо поліпшення стану посівів. В роботі доручення ректора з організації продажу сільськогосподарської продукції на території університету.

 

  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про оформлення наукових проєктів, які в цьому році отримують державне фінансування.

     Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький закцентував на проведенні конференції з виборів делегатів для участі в з'їзді Студентської Ліги.
  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на реалізації проєктів за програмою HORIZON. Оздоровчий центр відновлює свою діяльність. Також призначений нова антикорупційний уповноважений – доцент Олена Гулак. Триває узгодження переліку обладнання для оновлення лабораторій в поточному році.

 

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг ремонтних робіт в навчальних корпусах та гуртожитках. Зверталася увага на облаштування вхідної групи до гуртожитку №3.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Ярославу Рудику – тримати на контролі підготовку до весняного навчального семестру, провести опитування студентів та узагальнити результати. Володимиру Отченашку – узгодити програму семінару-навчання для науково-педагогічних працівників. Вадиму Ткачуку, Валерію Іщенку – запуск повноцінної роботи Оздоровчого центруВадиму Ткачуку, Валерію Іщенку, Сергію Кваші – провести нараду щодо поліпшення матеріальної бази в 2024 році. Сергію Кваші – активізувати залучення учасників олімпіади для вступу в університет та набір слухачів підготовчих курсів, спланувати навчання студентського самоврядування протягом семестру. Вадиму Ткачуку – провести нараду з керівниками підрозділів, які мають найбільшу заборгованість з оплати за навчання з метою ліквідації заборгованості.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook