Підвищення кваліфікації НПП кафедри землевпорядного проектування під час канікул студентів уже стало традицією

23 січня 2024 року
факультет землевпорядкування

        Викладачі кафедри землевпорядного проектування: Кустовська Оксана, Гунько Людмила, Колганова Ірина, Кольоса Людмила, Чумаченко Олександр, дружно навчаються – підвищують свою кваліфікацію, зокрема:
      - «Етико-психологічне забезпечення реалізації куратором ЗВО завдань освітньо-професійної соціалізації та патріотичного виховання студентів» (Інститут післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка). Програма підвищення кваліфікації спрямована на розширення фахових знань, розвиток професійної компетентності та підвищення кваліфікації з метою інтенсифікації роботи інституту кураторства в ЗВО, активізації соціально-культурної та національно-патріотичної роботи зі студентством. Обсяг програми: 1 кредити ЄКТС / 30 годин, термін навчання з 10 по 22 січня 2024 року, форма навчання: змішана з використанням технологій дистанційного навчання (платформа Zoom).


        - Teachers' Smart Up: Winter Edition 3.0! (компанія Sigma Software). Тренди та виклики в ІТ світі, як долати усі перепитії та досягати успіху. Були розглянуті такі теми: «Штучний інтелект: друг чи ворог у навчанні?» Що, якщо штучний інтелект може бути вашим союзником? Погляд на технології, який змінить ваш погляд на навчання (L&D Program Manager, Head of Internal Learning в Sigma Software); «Цільові аудиторії: хто вони, як їх визначати, а головне працювати з ними?» Цільова аудиторія – ваш щоденний співрозмовник, проте чи знаєте ви її болі, як із нею ефективно та якісно взаємодіяти? (L&D Program Manager у Sigma Software, Head of External Learning в Sigma Software); «Майстерність комунікації через призму бізнес-аналізу»: Допомагаючи стартапам і підприємствам в бізнес-аналізі на етапах передпродажу та розробки вже майже 10 років, як вибудувати правильну комунікацію із користю для бізнесу (Principal Business Analyst у Sigma Software); «Види, етапи і Ботлнеки співбесід»: що варто врахувати при підготовці до співбесіди та як її ефективно провести (Recruiter у Sigma Software) та багато інших цікавих та актуальних тем.


         Обсяг програми: 1 кредити ЄКТС / 30 годин, термін навчання з 22 - 29 січня 2024 року, форма навчання: змішана з використанням технологій дистанційного навчання (платформа Zoom).


Доцент кафедри,

Оксана Кустовська
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook