Профорієнтаційна робота на факультеті землевпорядкування триває

22 січня 2024 року
Звенигородський ліцей № 1

         У відповідності до затвердженого плану профорієнтаційної роботи факультету Землевпорядкування на 2024 рік Антон Кошель та Ірина Колганова провели дистанційну зустріч з учнями 11-х класів – випускниками Звенигородського ліцею № 1 Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області.
        У ході онлайн-зустрічі з потенційними вступниками викладачі кафедри землевпорядного проєктування та кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі донесли до широкого загалу школярів важливість усвідомленого обрання подальшого життєвого шляху та запропонували майбутнім вступникам реалізувати себе у професії інженера-землевпорядника.


     Антон Кошель ознайомив майбутніх вступників із перевагами навчання на факультеті землевпорядкування НУБіП України, наголосивши на важливій практичній складовій та тісній співпраці із стейкхолдедами. Зокрема, підкреслив на таких навичках і вміннях як, використовувати найсучасніше геодезичне обладнання і програмне забезпечення, кадастрове забезпечення формування земельних ділянок, фотограмметрія, просторове планування територій населених пунктів, якими володіють наші випускники.


       Ірина Колганова розповіла учням про важливість участі в олімпіаді НУБіП України, зупинилась на попередніх умовах вступу для випускників шкіл на спеціальність193 «Геодезія та землеустрій».


      Спілкування з учасниками заходу посіяло оптимізм щодо долучення вже цього року випускників ліцею до родини землевпорядників НУБіП України.

Ірина Колганова,

доцент кафедри землевпорядного проектування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook