На нараді деканів: облаштування інноваційних лабораторій та системність в господарській роботі

22 січня 2024 року
  22 січня 2024 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада керівників факультетів та ННІ. Ректор привітав присутніх з Днем Соборності України та наголосив на щоденній допомозі Збройним Силам України, ефективності спільної роботи з підготовки кадрів, провадження досліджень.

 

  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко представив програму семінару-навчання для науково-педагогічних працівників університету, який відбудеться 31 січня – 2 лютого у змішаному форматі. Серед цьогорічних спікерів голова наглядової ради Микола Томенко, президент Національної академії наук України Анатолій Завгородній, президент Національної академії аграрних наук України Ярослав Гадзало, голова Верховної Ради України 2002-2006 та 2008-2012 років Володимир Литвин, Голова Державної інспекції навчальних закладів Руслан Гурак, голова Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Андрій Бутенко, представники Міністерства освіти і науки, служби зайнятості, Еразмус-офісу тощо, а також науково-педагогічні працівники університету. Програма після уточнення хронологічних меж буде опублікована на офіційному сайті.

 

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про підготовку до освітнього процесу в ІІ семестрі 2023/2024 навчального року. Згідно з графіком освітнього процесу навчальний семестр розпочинається 5 лютого. Усі студенти, крім 3 курсу, виходять на очне навчання.

 

  Про механізм надання інформації до рейтингу QS проінформував директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко. Керівники підрозділів отримали відповідну електронну форму, яку до 31 січня потрібно заповнити та виконати вимоги рейтингу. Важливо – цьогоріч прийнято рішення повністю оновити перелік роботодавців, з ними декани та директори повинні мати зв’язок.

 

  Ректор Станіслав Ніколаєнко озвучив ініціативу про облаштування цього року інноваційних лабораторій в ННІ та на факультетах. Колективи надали відповідні пропозиції, дані аналізуються, узагальнюються та ранжуються за кількома параметрами, після чого буде складений перелік і передбачене співфінансування з боку ректорату. Важливо, що мова йде не про ремонтні роботи чи умеблювання, а, перш за все, змістовну складову, лабораторне обладнання тощо.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на стані сплати за навчання. Протягом ближнього часу заборгованість має бути погашена.

 

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на закріпленні територій, приміщень, будівель навчальних корпусів та гуртожитків за керівниками структурних підрозділів. Після оновлення відповідного наказу, робота з підтримки стану матеріальної бази має стати більш системною.

 

Пресслужба
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook