Консультація як передмова до кваліфікаційного іспиту

18 січня 2024 року

   На юридичному факультеті вже стало доброю традицією на початку весни приймати державні кваліфікаційні іспити у студентів освітньо-професійної програми підготовки фахівців ОС «Бакалавр» заочної форми навчання. І, не зважаючи на те, що зараз лише січень місяць, підготовку до іспиту уже розпочато.

   В рамках підготовки було проведено консультативну зустріч, організатором якої була доцент кафедри цивільного та господарського права, секретар ЕК Юлія Канарик.

   В ході зустрічі Юлія Канарик ознайомила здобувачів з програмою кваліфікаційного іспиту, особливостями структури питань, які стосуються теорії та історії держави і права, цивільного та сімейного права, трудового права. Далі було зазначено інформацію щодо порядку складання іспиту, ознайомлено з вимогами до проходження іспиту на платформі Elearn, надано методичні рекомендації та настанови.

     Здобувачам було продемонстровано письмові завдання, які сформовані в електронному навчальному курсі «ДЕК Право» на навчально-інформаційному порталі НУБіП України.        

   На консультації у студентів була можливість задати питання, які стосуються форми питання, структури відповіді та загального порядку проведення іспиту. Багато було питань з приводу побудови тестів, ступеню їх складності та розуміння, оновлення тестових завдань при зміні законодавства.            

                           

Усі учасники зустрічі були задоволенні якістю організації та дуже вдячні за надану корисну інформацію для майбутньої підготовки до іспиту.                      

Бажаємо усім мирного неба та перемоги, а нашим випускникам - успішно скласти кваліфікаційний іспит!

Юлія Канарик, секретар ЕК

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook