Розширене засідання кафедри будівництва, присвячене розробці ОП та НП на наступний 2023-2024 н.р.

4 квітня 2023, 10:00
03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 12в (НУБіП України, корп. 7), ауд. 29

Відбулося розширене засідання кафедри будівництва за участю провідних фахівців у галузі будівництва, присвячене впровадженню в проекти освітніх програм та навчальних планів на наступний 2023-2024 н.р. наданих рекомендацій, положень та результатів проведених опитувань студентів, які навчаються за спеціальністю 192 – "Будівництво та цивільна інженерія", роботодавців та стейкхолдерів.

На засіданні були запрошені стейкхолдери, представники студентського самоврядування, старости академічних груп ОС "Бакалавр" та ОС "Магістр".
У процесі обговорення було визначено основні тенденції та напрямки розвитку освітньої діяльності кафедри за наступними напрямками:

1. На підставі проведених обговорень, результатів анкетувань, співбесід розробити, погодити та передати на затвердження Вченою радою факультету конструювання та дизайну проекти наступних освітніх програм на 2023-2024 н.р.:
– освітню програму для студентів ОС «Бакалавр»;
– освітньо-професійну програму ОС «Магістр»;
– освітньо-наукову програму ОС «Магістр».

2. Активізувати науково-методичну роботу кафедри.
3. Забезпечити підготовку студентів для участі у науково-технічних конференціях, які будуть проходити у НУБіП України.

За результатами проведеного засідання кафедри будівництва були представлені необхідні матеріали: обговорені та погоджені проекти освітніх програм та навчальних планів.

Чекаємо на ваші подальші пропозиції щодо вдосконалення:

- ОПП ОС «Бакалавр», прохання надсилати пропозиції на електронну пошту гаранта Дмитренка Є.А. ([email protected]) до 17 квітня 2023 року;
- ОНП ОС «Магістр», прохання надсилати пропозиції на електронну пошту гаранта Фесенка О.А. ([email protected]) до 17 квітня 2023 року;
- ОПП ОС «Магістр», прохання надсилати пропозиції на електронну пошту гаранта Бакуліна Є.А. ([email protected]) до 17 квітня 2023 року.

Дякуємо всім учасникам засідання за плідну роботу та бажаємо успіхів, розвитку та наснаги у навчанні та роботі! 

Завідувач кафедри будівництва

Євгеній БАКУЛІН

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook