Профорієнтаційна робота ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження у Ніжинському агротехнічному інституті

26 березня 2015 року

 24 березня 2015 року до Ніжинського агротехнічного інституту (НАТІ) завітали співробітники ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Гладкий Анатолій Михайлович та Дудник Алла Олексіївна. Метою візиту стала профорієнтаційна робота серед студентів НАТІ та доведення до відома студентів й співробітників інформації про День відкритих дверей НУБіП України, котрий відбудеться найближчої суботи.

В рамках зустрічі відбулось представлення нашого університету в цілому та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження зокрема. Студенти із задоволенням прослухали доповідь А. М. Гладкого про структуру університету, про нові особливості Правил прийому, а також про переваги продовження освіти в НУБіП України для випускників відокремлених підрозділів, якими є Ніжинський агротехнічний інститут та Ніжинський агротехнічний коледж.
Із цікавістю студенти сприйняли доповідь заступника ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Дудник Алли, яка розповіла про навчальну роботу в інституті, культурно-масові та спортивні заходи, про міжнародну співпрацю та практичне навчання студентів інституту.
Присутні на зустрічі студенти мали можливість задати питання щодо гуртожитків, фахового вступного випробування, початку й термінів вступної кампанії. Цікавили студентів умови проходження виробничої практики, стажування за кордоном, можливість продовження навчання в аспірантурі університету. Загалом бесіда проходила у дружньому форматі, студенти зацікавились нашим закладом і висловили сподівання на зустріч в аудиторіях університету 28 березня, у День відкритих дверей, коли можна буде побачити все те, про що вони почули.
Величезну подяку хочеться висловити директору Ніжинського агротехнічного інституту Лукачу Василю Степановичу за сприяння у проведенні профорієнтаційного заходу, а також в.о. директора Ніжинського агротехнічного коледжу Литовченко Олені Володимирівні за організацію зустрічі зі студентами та щирий прийом у стінах закладу.
Сподіваємось, що студенти ВН НУБіП України приймуть правильне рішення і продовжать здобувати освіту в нашому інституті.

Заступник директора ННІ енергетики,
автоматики і енергозбереження А. Дудник


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook