Стажування аспірантки кафедри лісівництва Юлії Носенко у Austrian Research and Training Centre for Forests, Natural Hazards and Landscape

17 грудня 2023 року
м. Відень. Австрія

     У період з 2 по 17 листопада 2023 року аспірантка кафедри лісівництва Юлія Носенко мала унікальну можливість пройти стажування у Austrian Research and Training Centre for Forests, Natural Hazards and Landscape та провести лабораторні дослідження пов’язані з науковою роотою. Під час стажування Юлія мала можливість не лише провести наукові дослідження, а й ознайомитися з особливостями ведення лісового господарства Австрії, поглибити свої знання та отримати нові враження, налагодити зв’язки з закордоними вченими.

     Основним етапом стажування була робота над ідентифікацією комах в лабораторії ентомології під керівництвом найкращого ентомолога-практика Європи James Connell. Юлія вивчала не лише теоретичні аспекти, а й вдосконалила свої навички в аналізі та класифікації комах.



     

     Слід відзначити професійний підхід та дружелюбність вчених інституту. Кожен співробітник був готовий допомогти та поділитися своїми знаннями, що створило надзвичайно комфортну атмосферу для навчання та співпраці.
     Ми щиро вдячні Австрійському інституту, компанії Witasek, ентомологу James Connell, а також колегам із НЛТУ, а саме: Володимиру Крамарцю та Ірині Мацях за можливість, яку вони забезпечили нашій аспірантці. Здобутий досвід та навички стануть важливим внеском у розвиток її кар'єри.

Наталія Пузріна,
завідувач кафедри лісівництва

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook