Вітаємо з Днем народження Томенка Миколу Володимировича!

11 грудня 2023 року

Шановний Миколо Володимировичу, прийміть слова глибокої шани і поваги в цей святковий день!


 

   Як знаний громадський та політичний діяч, голова Наглядової ради НУБІП України, Ви робите вагомий внесок у розбудову Української держави, передаючи кожній людині неоцінений скарб високої освіченості та духовності, формуєте нове покоління щирих патріотів своєї держави, професійної державно-управлінської й політичної еліти, яка продовжуватиме справу утвердження України як рівноправної в сім’ї європейських держав.
   Весь Ваш життєвий шлях є прикладом сумлінного та високопрофесійного відношення до своїх громадянських і службових обов'язків, служіння українському народові та державі. Сторінки Вашої біографії сповнені нарисами років, які Ви присвятили натхненному служінню рідній Батьківщині. За роки сумлінної праці Ви здобули беззаперечний авторитет мудрого і розсудливого політика, компетентного, досвідченого фахівця та щирого патріота своєї держави.
   Нехай кожен день додає Вам життєвих сил, оптимізму та наснаги для реалізації найсміливіших планів і задумів, а добре здоров’я та гарний настрій сприятимуть подальшій успішній праці в ім’я розквіту рідної землі!

Земних Вам щедрот та прихильності долі!  Нехай Вам таланить на однодумців, колег, доброзичливих і щирих людей, а накопичений життєвий досвід і мудрість допоможуть досягти нових звершень.  Премоги, миру та добра!

Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині,
Щоб радісний настрій у серці не згас,
Все світле і гарне, що треба людині,
Нехай неодмінно приходить до Вас!
Хай щастя приходить і ллється рікою,
Хай горе обходить завжди стороною,
Хай доля дарує Вам довгі літа,
А в серці завжди хай живе доброта!

 

 

 

З найкращими побажаннями,
колектив кафедри філософії та міжнародної комунікації

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook