Початок екзаменаційної сесії зі студентами ОПП "Міжнародна економіка" з навчальної дисципліни "Вступ до фаху та соціальні комунікації"

27 листопада 2023 року
НУБіП України
Вступ до фаху та соціальні комунікації є важливим етапом в житті студента, а особливо це стосується спеціальностей, пов'язаних із складними та різноманітними галузями, такими як міжнародна економіка. Іспит «Вступ до фаху та соціальні комунікації» є важливим інструментом для визначення рівня знань та обізнаності студентів у вибраній області.
За цей курс студенти 1 курсу ОПП «Міжнародна економіка» мали змогу отримати нові знання з сучасних та актуальних питань у міжнародній економіці, таких як глобалізація, економічна безпека, екологічні та технологічні виклики.
Іспит «Вступ до фаху та соціальні комунікації» має за мету визначити глибину та ширину знань студентів у контексті міжнародної економіки. Важливо було створити баланс між теоретичними знаннями та їх практичним використанням, а також враховувати важливість розвитку критичного мислення та аналітичних навичок. Такий іспит допомагає визначити студентський потенціал та готовність до вивчення складних аспектів міжнародної економіки та їх практичного застосування.
Перша екзаменаційна сесія та новий досвід навчального процесу студенти пройшли успішно та з позитивним налаштуванням і в очному форматі, що дуже важливо для відчуття повноцінної комунікації студентів та викладачів.
к.г.н., доцент кафедри глобальної економіки,
Юлія ПЕРЕГУДА,
асистент кафедри глобальної економіки,
Марина ПАВЛЕНКО

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook