Навчально-наукова лабораторія «Біоеконометрики і дейтамайнінгу» активно залучена до навчального процесу

7 грудня 2023 року

Почалася зимова сесія у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Активно залучена у цьому процесі навчально-наукова лабораторія «Біоеконометрики і дейтамайнінгу» кафедри статистики та економічного аналізу економічного факультету, яка дає можливість використовувати свій потенціал у написанні іспитів для здобувачів вищої освіти на платформі Elearn.

В лабораторії, аудиторія 608 корпусу 10, складали іспити здобувачі вищої освіти ступеня ОС Бакалавр економічного факультету,  факультету аграрного менеджменту, ННІ неперервної освіти та туризму.

04 грудня студенти першокурсники спеціальності 071 «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» група 3.2 складали іспит з дисципліни Інформаційні системи, приймала іспит викладач Саяпіна Т. П. Іспит був проведений у навчально-науковій лабораторії «Біоеконометрики і дейтамайнінгу» кафедри статистики та економічного аналізу економічного факультету НУБіП.

 

 

Вирішення актуальних економічних проблем не можливе без широкого впровадження інноваційних інформаційних технологій, особливо важливою сферою застосування останніх є бухгалтерський облік і бізнес аналіз, оскільки це найбільш інформаційно місткі ділянка роботи на підприємствах, в організаціях та установах.

 Майбутні обліковці і аналітики підтверджували свої знання з курсу інформаційних систем у лабораторії кафедри.

На іспиті студенти були уважні і старанні, показали високий рівень знань, упевнено відповідали на тестові, теоретичні  завдання  і успішно розв’язували задачі.

Нехай отримані знання в подальшому реалізуються у гарних професійних досягненнях.

 

 

Олена  Симоненко,

доцент кафедри статистики та економічного аналізу,

завідувач навчально-наукової лабораторії

«Біоеконометрики і дейтамайнінгу» 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook