І ще раз - профорієнтаційна робота

20 березня 2015 року

20 березня 2015 року доцентом  кафедри управління земельними ресурсами факультету землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України кандидатом економічних наук Бутенком Євгеном Володимировичем та випускником магістратури Харитоненком Романом Андрійовичем було проведено профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів Васильківської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №3 (директор школи – Сережко Валентина Олексіївна).

Учні 11-х класів були ознайомлені з умовами вступу до НУБіП України на 2015-2016 навчальний рік, Майбутнім абітурієнтам було надано детальну інформацію про напрями підготовки та спеціальності, які можна отримати в НУБіП України. Зокрема, презентовано факультет землевпорядкування та ознайомлено з особливостями навчання за напрямом підготовки «Геодезія, картографія та землеустрій» в НУБіП України.  
Учням було продемонстровано презентацію, в якій розкрито напрями навчально-пізнавальної, виховної, науково-дослідницької, спортивної та культурно-просвітницької діяльності на факультеті землевпорядкування. А також запрошено на День відкритих дверей в НУБіП України, який відбудеться 28 березня 2015 року.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook