Онлайн-курс «Написання грантів: як знайти кошти та написати виграшну пропозицію» БЕЗКОШТОВНО для перших 1000 зареєстрованих учасників

5 грудня 2023 року

   Щоб підтримати українських студентів і науковців у цей важкий воєнний час Університет штату Пенсильванія (або скорочено Penn State) і Дорадчий Офіс при Університеті (Penn State Extension) раді запропонувати онлайн-курс «Написання грантів: як знайти кошти та написати виграшну пропозицію» БЕЗКОШТОВНО для перших 1000 зареєстрованих учасників з наших університетів-партнерів в Україні!

  Першим 1000 зареєстрованим учасникам ми надаємо промо-код для БЕЗКОШТОВНОГО доступу до матеріалів курсу. Поспішайте забронювати собі місце на цьому курсі! 

  Матеріали курсу представлені англійською мовою. Онлайн-курс надається в запису і його можна пройти самостійно у вільний час. Навчальні матеріали складаються з навчальних відео, зображеннь, коротких текстів та запитань для перевірки знань. Зареєстровані учасники матимуть доступ до курсу протягом 365 днів із моменту початку курсу. Курс зазвичай займає близько 4 годин, і після успішного проходження коротких тестів ви отримаєте сертифікат про проходження курсу. 

У цьому курсі учасники дізнаються як:

  • шукати можливості для отримання грантів за допомогою різноманітних методів
  • написати ефективну грантову пропозицію
  • розглядається грантова пропозиція
  • швидко та ефективно відповідати на запити пропозицій (requests for proposals, RFP)
  • ефективно працювати з фондами
  • зрозуміти, як поєднати свою місію з місією спонсора
  • будувати стосунки зі спонсорами 

  Варто зазначити, що спочатку курс був розроблений для аудиторії в США. Хоча певні секції стосуються джерел фінансування в Сполучених Штатах, інформація курсу про визначення джерел фінансування та написання пропозицій щодо грантів є актуальною незалежно від географічного розташування. Цей курс з написання грантів насамперед орієнтований на викладачів і професіоналів організацій, які шукають фінансування для конкретних проектів. Однак, курс також може бути корисним для студентів, зацікавлених у розумінні процесу забезпечення фінансування проекту.

  Нижче ви знайдете інструкції щодо реєстрації та доступу до цього цінного безкоштовного курсу. Після проходження реєстрації, натиснувши кнопку «Почати» на сторінці курсу, вам буде надано один рік доступу до матеріалів курсу для завершення програми. 

Щоб скористатися цією пропозицією та зареєструватися:

  • Перейдіть до Grant Writing: How to Find Funds and Write a Winning Proposal на веб-сайті Penn State Extension.
  • На сторінці курсу натисніть кнопку «Зареєструватися».
  • Якщо у вас ще немає облікового запису Penn State Extension, створіть його. В іншому випадку, увійдіть у свій обліковий запис.
  • Використовуйте промо-код UKRAINE-OLCG1046 на касі, щоб зареєструватися БЕЗКОШТОВНО.
  • Після завершення процесу «Оформлення замовлення» ви отримаєте наступні електронні листи від Penn State Extension. [Примітка: їх отримання може зайняти до 30 хвилин.]
  • Підтвердження замовлення.
  • "Ви майже зараховані!" Це запрошення на курс. Дотримуйтесь інструкцій, щоб прийняти.
  • "Ти пройшов!" Ви отримаєте цей електронний лист, щойно приймете запрошення. Дотримуйтесь інструкцій, щоб отримати доступ до курсу. 

    Якщо вам потрібна допомога з реєстрацією, зверніться до служби підтримки клієнтів Penn State Extension. 

  Ця безкоштовна можливість надається завдяки спільним зусиллям Дорадчого Офісу при Університеті (Penn State Extension) та Фонду «Woskob New Century Fund» при Факультеті Сільського Господарства Університету штату Пенсильванія. Penn State Extension щедро запропонувала свій розроблений курс зі значною знижкою, а Woskob New Century Fund покрив пов'язані з цим адміністративні витрати. Фонд «Woskob New Century Fund», заснований сім’єю Воскобійників (Woskob) з міста Стейт Коледж (State College), штат Пенсільванія (США), протягом майже 30 років підтримує зусилля факультету, спрямовані на розвиток сільськогосподарського підприємництва в Україні, сприяючи переходу від централізованої командної економіки до більш відкритої, демократичної системи вільного підприємництва.

 О. Лабенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook