Вітаємо магістрів спеціальності "Садівництво та виноградарство" з отриманням дипломів!!!

3 грудня 2023, 11:29

Всі так довго чекали цього моменту, а він пролетів за секунду... 1 грудня отримали путівку в життя випускники агробіологічного факультету спеціальністі «Садівництво та виноградарство». Для випускників цей день, свято вручення дипломів, назавжди залишиться палким спогадом у їхніх серцях.

 

Магістрів прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі, наставники, викладачі. З привітальними та напутніми словами до випускників звернулися проректор з наукової та інноваційної діяльності - Вадим Кондратюк, завідувач кафедр агрохімії та якості продукції рослинництва - професор Анатолій Бикін, завідувач кафедри рослинництва - професор Світлана Каленська, професор кафедри садівництва - Людмила Шевчук.

  

Декан агробіологічного факультету Оксана Тонха, привітала випускників із завершенням навчання.Особливим моментом стала хвилина безмежної дяки та нестримних емоцій для наших студентів, що в цей час боронять нашу країну на фронті. Усі присутні в залі стоячи аплодували, коли Оксана Леонідівна зачитувала усіх наших героїв. «Хай вони зараз нас не чують, але вони обов’язково відчують нашу щиру подяку і любов» – зауважила Оксана Леонідівна. Нагородивши випускників подяками за активну громадську позицію, вагомий внесок у збереженні суверенітету та територіальної цілісності України, за організаційний вклад у діяльність факультету, Оксана Тонха зачитала наказ ректора «Про закінчення навчання» і разом із завідувачами кафедр вручила дипломи випускникам.

  

 

Щиро вітаємо винуватців свята і бажаємо подальших успіхів!!!

Дякуємо ЗСУ!!!

Хай береже вас Бог і Україна!!!

  

Віра Кутовенко, доцент

 кафедри овочівництва і закритого грунту 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook