Візит студентів економічного факультету до цифрового відділення майбутнього АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

4 грудня 2023 року
   28 листопада 2023 року студенти економічного факультету спеціальностей 051-Економіка, 071-Облік і оподаткування та 072-Фінанси, банківська справа та страхування разом з викладачами: доцентом кафедри економіки Тетяною ГУЦУЛ, в.о. завідувачем кафедри банківської справи та страхування Вікторією КОСТЮК та в.о. кафедри статистики та економічного аналізу Андрієм МУЗИЧЕНКОМ відвідали відділення майбутнього «Центр інноваційного розвитку банку» АТ КБ «ПриватБанк», яке було відкрите в 2021 році з залученням команди консультантів Mastercard Advisors, які працювали над розробкою та реалізацією концепції нового відділення, вивчали міжнародний досвід 30-ти успішних кейсів у 18-ти країнах світу, а також глибоко досліджували потреби клієнтів. ПриватБанк - є найбільшим банком України та одним з найбільш інноваційних банків світу. Займає лідируючі позиції за всіма фінансовими показниками в галузі та складає близько чверті всієї банківської системи країни.
 
 Інноваційне відділення ПриватБанку працює без традиційних кас та оснащене інноваційними технологіями – мультитачбарами, діджитал-екранами, кіосками самообслуговування та іншими сучасними рішеннями. Клієнти тут зможуть не тільки отримати фінансові послуги в цифровому форматі, а й скористатися комфортним хабом для роботи й спілкування.

 При вході до відділення студентів радо зустріла керівник центру Руслана КРИШТАЛЬ, яка розповіла, що банк розпізнає клієнта за допомогою біометрії, а також одразу пропонує зробити одні з найбільш популярних операцій через Приват24. Після того, як клієнти відділення оберуть необхідну послугу, її можна завершити у Приват24, скористатися мультитачбарами або звернутися по допомогу до хостес. Якщо ж потрібно зробити готівкову операцію, відділення обладнано декількома універсальними банкоматами, де можна поповнити картковий рахунок або ж отримати готівку.
 Олександр ЖИЛЬЦОВ, менеджер з комунікацій з громадськістю розповів про інформаційну кампанія від Національного банку України #ШахрайГудбай, мета якої – навчити українців правилам безпеки безготівкових та онлайн-платежів.

 Проєкт #ШахрайГудбай об’єднав навколо інформаційної кампанії близько 50 партнерів – це банки, платіжні системи, правоохоронні органи, мобільні оператори, інтернет-магазини. Лектор ознайомив студентів з найпоширенішими прикладами шахрайства: перекази на рахунки шахраїв під їх тиском, телефонне шахрайство, Інтернет-шахрайство, підробка сайтів, зняття коштів з викраденої або загубленої картки.

 Пан Олександр розповів про сервіс ПриватБанку, який допоможе клієнтам, що стикнулися зі спробами шахрайства, а саме терміново інформувати банк про такі випадки та миттєво отримати допомогу чи консультацію прямо у мобільному Приват24. Також закликав за допомогою цього сервісу передавати інформацію про шахрайські (фішингові) сайти, підозрілі телефонні номери зловмисників, щоб разом протидіяти шахрайству.

 Неля ГРЕБІНІЧЕНКО та Людмила КУЧЕРЕНКО, HR-БІЗНЕС-ПАРТНЕРИ В РЕГІОНАХ ГО АТ КБ «ПриватБанк». Під час екскурсії ознайомили студентів з організацією простору банківського офісу, відповіли на численні запитання щодо важливих професійних навичок, необхідних персоналу банку.

 Вони презентували організацію роботи та особливості здійснення основних операцій банку у майбутньому, принципи обслуговування фізичних та юридичних осіб, ключові засадах взаємодії з клієнтами в умовах цифровізації. Також студентам ставили запитання, що стосувалися створення банку, скільки додатків та зручність користування ними, види послуг. Дискусія проходила жваво і майбутні фахівці отримали подарунки за свої змістовні відповіді.
 Особливо зацікавила студентів онлайн-практика в ПриватБанку - загальнодоступна система, в якій може зареєструватись студент, викладач або будь-яка особа, що виявила бажання пройти теоретичні, практичні та тестові завдання.
 Результат практики оцінюється загальною кількістю набраних балів, які надаються під час проходження 10-ти тестів за 10-ма модулями та 10-ма практичними завданнями. Після проходження практики видається електронний сертифікат, в якому вказані результати і факт проходження практики. Кращих випускників може чекати перше робоче місце.
Висловлюємо щиру подяку керівнику центру Руслані КРИШТАЛЬ, менеджеру з комунікацій з громадськістю Олександру ЖИЛЬЦОВУ, HR-БІЗНЕС-ПАРТНЕРАМ В РЕГІОНАХ ГО АТ КБ «ПриватБанк» Нелі ГРЕБІНІЧЕНКО та Людмилі КУЧЕРЕНКО за цікаву та змістовну екскурсію!

Вікторія КОСТЮК, в.о. завідувача кафедри
банківської справи та страхування,
Тетяна ГУЦУЛ, доцент кафедри економіки

 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook