Участь гуртківців у конкурсі творчих студентських робіт в рамках "Тижня філософії"

20 листопада 2023 року

В рамках проведення "Тижня філософії" до Всесвітнього дня філософії викладачі кафедри філософії та міжнародної комунікації провели конкурс творчих студентських робіт серед студентів усіх факультетів НУБіП України, зокрема, відбулись конкурси з написання есе «Філософія на захисті миру та людяності», конкурс творчих та мистецьких робіт «Людина XXI ст». Це унікальна можливість для кожної творчої особистості висловити свої ідеї, переконання та власний погляд на філософські аспекти життя через різноманітні творчі форми. Конкурси продемонстрували високий рівень інтелектуальної та творчої активності учасників, а також важливість застосування філософського підходу до вирішення глобальних викликів.


 В конкурсі з написання есе «Філософія на захисті миру та людяності» прийняли участь й гуртківці: Сінчук Іванна (студентка ННІ лісового і садово-паркового господарства).
 В конкурсі кросвордів на філософську тематику: Данченко Анна (студентка 3 курсу ННІ лісового і садово-паркового господарства), Сінчук Інна (студентка 3 курсу ННІ лісового і садово-паркового господарства).

В номінації- творчих та мистецьких  робіт «Людина ХХІ століття» 2 місце посіла Гоголенко Анастасія (студентка 2 курсу, факультету землевпорядкування).

 

Всі учасники конкурсу отримали іменні сертифікати. Вітаємо переможців та вдячні всім студентам за участь!

 Нехай філософія й надалі буде нашим провідником у світі мудрості та глибоких роздумів.

 

 
 

Олена Лаута,
науковий керівник гуртка "Сутність людини"

 

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook