Баскетбол НУБіП України в авангарді студентського баскетболу міста Києва

3 грудня 2023, 23:34
НУБіП України
  01 грудня у спортивному комплексі НУБіП України відбулася фінальна частина чемпіонату міста Києва серед жіночих молодіжних команд з баскетболу 3х3 і другий відбірковий етап – серед чоловічих команд.

  У жіночому Чемпіонаті система змагань передбачала проведення двох етапів. На першому – наші дівчата здобули перше і четверте місце і сьогодні повторили результат.
  У підсумку – НУБіП-1 загальне перше місце і НУБіП-2четверте.
  Склад чемпіонок: Ірина Коломієць (ф-т харчових технологій і управління якістю продукції АПК), Наталія Звягольська, Вероніка Савчук (ф-т захисту рослин, біотехнологій і екології), Катерина Босенко (ф-т ветеринарної медицини).
 
 Серед чоловічих команд збірна НУБіП-3 також пробилася до фінального етапу змагань. Тож за нагороди будуть змагатися дві наші чоловічі команди. НУБіП-1 відібралася відразу після першого етапу, а НУБіП-3 після другого. На жаль, наша команда НУБіП-2 завершила змагання.
  Окрім баскетболу 3х3, чоловіча збірна НУБіП України 30 листопада у плей-оф здолала команду НАУ з рахунком 77:69 і увійшла до четвірки найкращих команд чемпіонату міста Києва з баскетболу серед молодіжних команд.
  05 грудня відбудуться пів-фінали Чемпіонату. Команда Державного торговельно-економічного університету зіграє з Національним університетом фізичного виховання і спорту України, а наша збірна поміряється силами з командою Національного технічного університету України «КПІ ім. Ігоря Сікорського».
 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook