Наставництво над студентами випускниками

10 листопада 2023 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 Наставництво над студентами випускного курсу - це особливе завдання. Адже протягом цього року студенти мають додаткові виклики - вибір керівника та написання кваліфікаціної бакалаврської роботи, підготовка до підсумкових іспитів, вибір подальшого шляху, підготовка до вступу у магістратуру чи розвитку власної професійної кар'єри на ринку праці. Наставник стає надійним помічником і полегшує цей шлях.

Так, завдяки проведеним доцентом Тюріною Альоною зустрічам і обговоренню всіх проблемних питань, за перші два місяці навчання в осінньому семестрі 2023-2024 н.р. всі студенти 5 групи 4 курсу визначилися з тематикою кваліфікаційних робіт, обрали керівників та розпочали написання робіт. Також, під час зустрічей наставник акцентувала увагу на безпекових заходах, підтримці студентами власного емоційного та фізичного здоров'я.

Поряд з напруженою освітньою діяльністю, наставник та група зуміли провести і кілька неформальних зустрічей. У тому числі і пікнік біля мальовничого озера Дідорівка. Таке неформальне спілкування важливе для формування довірливих відносин, навичок спілкування та культури відпочинку.

Крім того, було організовано участь студентів у заходах проведених на факультеті, зокрема зустрічі з деканом та завідувачами кафедр факультету аграрного менеджменту 8 листопада 2023 року, міжнародно-практичних конференціях, спортивних змаганнях тощо.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook