Підсумки першого семестру

30 листопада 2023 року
Залікова сесія для здобувачів вищої освіти почалася 20 листопада 2023 року.
Першим заліком, який провели завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Тетяна Балановська і доцент кафедри Аліна Троян для здобувачів вищої освіти 4 курсу всіх спеціальностей, був залік з вибіркової дисципліни «Управління персоналом». Більше ніж 70 здобувачів обрали цю дисципліну для вивчення у першому семестрі 2023–2024 навчального року.
 
  
Також доценти кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Аліна Троян і Мар’яна Аксентюк прийняли залік у студентів 3 курсу 3 і 4 груп спеціальності «Менеджмент» з дисципліни «Лідерство, управління комунікаціями та командною взаємодією (Лідерство)».
 
 
Із 27 листопада 2023 року для всіх студентів розпочалася екзаменаційна сесія. Перший екзамен для здобувачів другого магістерського рівня був проведений Тетяною Балановською і Аліною Троян з дисципліни «Управління бізнесом». Усі здобувачі успішно склали екзамен, що підтвердило їхній рівень здобутих знань протягом семестру.
 
 
Завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Тетяна Балановська та доценти кафедри Аліна Троян і Мар’яна Добрівська 29 листопада провели екзамен з дисципліни «Менеджмент і маркетинг» (Менеджмент) для здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальностей «Економічна кібернетика» і «Цифрова економіка». Екзамен був поведений в аудиторії, водночас для студентів, які навчалися за індивідуальним графіком, була організована конференція на платформі Zoom.
 
Щоб успішно скласти сесію, студентам потрібно усвідомити, що ще на початку семеструслід проаналізувати всю робочу програму дисципліни, ознайомитись із завданнями самостійної роботи та активно працювати протягом семестру, щоб мати високі бали за навчальну роботу.

Бажаємо успішного проходження екзаменаційної сесії!

 

Оксана Гавриш,

доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. Завадського

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook