Якісне функціонування освітніх програм – запорука їх успішної акредитації

1 грудня 2023 року
  В січні 2024 року наш університет планує відправити до Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти чотирнадцять відомостей самоаналізу освітніх програм, з яких 13 – програми бакалаврату та одна – освітньо-наукова програма магістратури.

  В рамках підготовки до майбутніх акредитацій 01 грудня 2023 року за головування проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка відбулася нарада з гарантами освітніх програм щодо розгляду основних зауважень, які виникли за результатами акредитації п’яти освітніх програмам, що проходили цю процедуру в осінньому семестрі 2023-2024 н.р.

  Проректор акцентував увагу гарантів освітніх програм на необхідності ретельно провести підготовку до акредитаційної процедури та надати експертам всю необхідну інформацію для повного розуміння всіх процедур реалізації наших освітніх програм. Він зазначив, що саме якісне функціонування освітніх програм є істотною запорукою їх успішної акредитації.
  Завідувач навчально-методичного відділу Лариса Кліх поінформувала гарантів про основні зауваження, які надали експертні групи та представники галузевих експертних рад, запропонувавши цілу низку рекомендацій щодо покращення якості освітнього процесу та функціонування освітніх програм з метою попередження подібних проблем в майбутньому.

 

 

  Проректор та керівники відділів надали детальні відповіді на запитання, що виникли у гарантів у процесі підготовки відомостей самоаналізу освітніх програм.


Лариса Кліх,
завідувач навчально-методичного відділу

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook