Профорієнтаційні заходи кафедри статистики та економічного факультету на Житомирщині

29 листопада 2023, 18:00
   23 листопада 2023 року в.о. завідувача кафедри статистики та економічного аналізу Андрій Музиченко та викладачі Анатолій Шиш, Михайло Гузь, зустрілися з учнями 11 класів середніх шкіл Коростишівського району Житомирської області.
    Профорієнтаційна робота була проведена серед учнів ліцеїв № 1, №3 та №9 імені Олега Ольжича Коростишівської міської ради Житомирської області.
    Під час зустрічі майбутні випускники переглянули презентацію про університет та поспілкувалися з представниками університету. Мова йшла про переваги навчання в університеті з-понад сторічною історією та величезним науковим потенціалом, сучасну матеріально-технічну базу факультету, можливості та перспективи, що відкриваються перед ними, а також участь молоді у наукових, спортивних та культурно-масових заходах.
  Водночас, окремий наголос був зроблений на 14 перевагах отримання дипломів ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» економічних та інших спеціальностей в НУБіП України порівняно з дипломами інших вишів, висвітлено унікальні можливості паралельного навчання в Європейських вищих навчальних закладах, з якими університет тісно співпрацює, та широкі перспективи працевлаштування, які відкриваються перед випускниками після отримання диплому НУБіП України.
 
 
 
  
    Майбутнім абітурієнтам Анатолій Шиш детально презентував нову унікальну освітню програму "Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу", яка нещодавно відкрита на кафедрі статистки та економічного аналізу економічного факультету. Він детально зупинився на перевагах даної програми та окреслив перспективи студентів які на ній навчаються.
    В.о. завідувача кафедри статистики та економічного аналізу Андрій Музиченко розповів про важливість розуміння особливостей цьогорічної вступної кампанії, про мінімальний середній бал з НМТ, необхідний для вступу на державне замовлення, про наслідки, які абітурієнт буде мати після вибору пріоритету того чи іншого вищого навчального закладу. Залишив контакти для можливості отримання актуальних відповідей, які будуть виникати в подальшому у випускників. Такий підхід отримав схвальні відгуки від педагогічних представників шкіл, присутніх під час зустрічі.
 
 
Анатолій Шиш,
доцент кафедри статистики
та економічного аналізу

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook