ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 051 ЕКОНОМІКА

19 листопада 2023 року
17 листопада 2023 року в змішаному форматі відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів денної форми навчання спеціальності 051 Економіка, освітньо-професійної програми «Економіка підприємства», куратором групи яких є к.е.н., доцент Ільків Лілія Анатоліївна.
Від адміністрації економічного факультету до студентів звернувся декан економічного факультету д.е.н., професор Діброва Анатолій Дмитрович, який представив склад атестаційної комісії та результати перевірки магістерських робіт на плагіат, ознайомив із порядком проведення захисту та побажав студентам успіху. 

Комісія у складі Ільчука Миколи Максимовича, голови комісії, д.е.н., професора кафедри організації підприємництва та біржової діяльності та членів комісії ‒ Байдали Вікторії Володимирівни, завідувача кафедри економіки, д.е.н., професора, Гуцул Тетяни Анатоліївни, гаранта ОПП «Економіка підприємства, к.е.н., доцента кафедри економіки, Мірзоєвої Тетяни Володимирівни, д.е.н., професора, доцента кафедри економіки, Нагорного Віталія Володимировича, заступника декана, к.е.н., доцента кафедри економіки ознайомилася з кожною поданою до захисту магістерською кваліфікаційною роботою та заслухала доповіді здобувачів, підкріплені яскравими й інформаційно насиченими презентаціями.
 
 
 
Роботи, представлені на розгляд комісії, виконані на фундаментальні, інноваційні та неординарні теми і містять власне авторське бачення щодо напрямів підвищення економічної ефективності використання виробничих ресурсів і в цілому функціонування підприємств, підвищення економічної ефективності виробництва різних видів продукції, зокрема аграрної, та мінімізації ризиків господарської діяльності в складних умовах сьогодення. Усі пропозиції та рекомендації, представлені в дипломних роботах, підкріплені економічним обґрунтуванням, виконаним на високому рівні. 
 
 
 
 
 
Тематика магістерських кваліфікаційних робіт виявилася актуальною й такою, що відповідає реаліям сьогодення. Дослідження магістрів, у яких присутні елементи наукової новизни та практичне спрямування, викликали жваву дискусію й предметні запитання членів комісії, на які здобувачі давали аргументовані та змістовні відповіді, демонструючи високий рівень професійної підготовки. 
 
 
 
 
 
 
Доповіді на захисті дипломів, підкріплені презентаціями, були побудовані таким чином, що присутні могли скласти повне й правильне уявлення про виконані дослідження здобувачів вищої освіти.
 
 
 
 
 
Завітав на захист магістерських кваліфікаційних робіт і Ткачук Вадим Анатолійович ‒ проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку НУБіП України, д.е.н., професор кафедри економіки, який привітав здобувачів, наголосив на перспективності професії «економіст» і побажав нових звершень і досягнень у майбутньому.
 
 
Голова екзаменаційної комісії, д.е.н., професор Микола Максимович Ільчук високо оцінив результати наукових досліджень магістрів кафедри економіки та роботу їх наукових керівників. Завідувач кафедри економіки Вікторія Володимирівна Байдала відмітила активну участь магістрів ОПП «Економіка підприємства» у наукових заходах кафедри й факультету та публікаційну активність. Зазначила, що важливою складовою підготовки магістрів виступає дуальна освіта, дієвість якої, зокрема, в черговий раз підтвердив досвід студентки Гарбут Марини Анатоліївни. Вона, навчаючись в магістратурі на спеціальності «Економіка» працювала в компанії «Миронівський хлібопродукт», що дозволило їй надзвичайно вдало поєднати в магістерській роботі наукову та практичну складову.
 
 
Члени екзаменаційної комісії привітали студентів з успішним захистом магістерських кваліфікаційних робіт і побажали здійснення всіх планів і задумів у майбутньому.
 
Професор Тетяна Мірзоєва
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook