Учасники Всеукраїнського круглого столу «Детермінанти підготовки фахівців з обліку та оподаткування» обговорили актуальні питання розвитку якісного аналітичного і обліково-правового забезпечення бізнесу

28 листопада 2023, 19:00

23 листопада 2023 року відбулося чергове обговорення освітньо-професійної програми «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» у форматі Всеукраїнського круглого столу «Детермінанти підготовки фахівців з обліку та оподаткування», організованого кафедрою статистики та економічного аналізу https://nubip.edu.ua/node/137758

 

У роботі Всеукраїнського круглого столу прийняли участь відомі представники академічної спільноти, міністерств, відомств, стейкхолдери, роботодавці, представники громадських організацій, здобувачі: Олена МАРКЕВИЧ, Наталія ПАРФЕНЮК, Петро КУЦИК Каріна НАЗАРОВА, Наталія МАМОНТОВА, Віталій ШЕРЕМЕТА, Володимир ОСМЯТЧЕНКО, Анатолій ШИШ, Дарина ВАКУЛИК. Їх виступи були присвячені актуальним питанням стану, реалій, викликів та напрямів удосконалення обліку, аналізу, аудиту.

 

У своєму виступі в. о. завідувача кафедри статистики та економічного аналізу, доцент Андрій МУЗИЧЕНКО охарактеризував забезпечення компетентнісного підходу у підготовці бакалаврів за освітньою програмою «Аналітичне і обліково – правове забезпечення бізнесу» у НУБіП України. Також він презентував результати анкетування - опитування здобувачів вищої освіти щодо якості освітньої програми «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» для 1-3 курсу ОС «Бакалавр» (Посилання на анкету  https://docs.google.com/forms/d/1HkLIGL7oE6SLK07QmfGAxxkS5quU3AhAltzyZkU... )

 

Гарант ОПП «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» професор Інна ЛАЗАРИШИНА зосередила увагу учасників Всеукраїнського круглого столу на реалізації міждисциплінарного підходу у підготовці бакалаврів обліку і оподаткування за ОПП «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу».

Відбувся обмін думками й активне обговорення, у якому прийняли участь також гаранти і члени проектних груп освітньо-професійних програм «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу», «Облік і аудит» підготовки здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти із спеціальності 071 «Облік і оподаткування», представники груп забезпечення освітніх програм першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування», здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу», студенти 1, 2, 3 курсів ОПП «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності 071 «Облік і оподаткування», викладачі та студенти Ірпінського фахового коледжу НУБіП України, Рівненського фахового коледжу НУБіП України та здобувачі третього (освітньо - наукового) ступеня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

 

 

Висловлені у виступах й обговоренні пропозиції щодо удосконалення якісного аналітичного і обліково-правового забезпечення бізнесу сприятимуть вирішенню проблемних питань, викликів, які дозволять бізнесу вистояти в умовах війни та післявоєнного відновлення України.

 

 

 

Гарант ОПП «Аналітичне і обліково-

правове забезпечення бізнесу»,

 д.е.н., професор кафедри статистики

та економічного аналізу

Інна ЛАЗАРИШИНА

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook