Розпочалась міжнародна науково-практична конференція «AutoTRAK-2023. Explore»

26 жовтня 2023 року
НУБіП України

На базі кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів розпочалась міжнародна науково-практична конференція здобувачів освіти, аспірантів та молодих вчених «AutoTRAK-2023. Explore».

 

У перший день конференції було проведено планерне засідання у змішаному форматі в якому взяли участь здобувачі освіти Національного університету біоресурсів та природокористування України, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Сумський національний аграрний університет, Державний біотехнологічний університет, Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя, Національний університет «Львівська політехніка», Черкаський національний технічний університет, іноземних закладів вищої освіти: Гданський технологічний університет (Польща), Rice University (Х'юстон, США), Academic Fellow, University of Leicester (Велика Британія), Latvia University of Life Sciences and Technologies (Латвія), Rzeszow University of Technology (Жешув, Польша)та представники виробництва: представник компанії AVL (Німеччина), інженер програмного забезпечення для трансмісій комерційних автомобілів Тетяна БАЖИНОВА, диретор ТОВ "АГРО АССІСТЕНС ГРУП" Михайло ПИРВА, директор УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого Станіслав ХАЛІН та генеральний директор Центра комерційної техніки Mercedes - Benz "АТЛАНТ" Іван КАЛЕНЮК.

 

Із вітальним словом до всіх учасників конференції звернувся завідувач кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів – професор Євген КАЛІНІН, наголосивши у своїй промові на тому, що ми всі захищаємо нашу справу, виконуючи роботу самовіддано, професійно й наполегливо, дбаючи про якість освіти та науковий потенціал наших здобувачів освіти.

 

Також аудиторію привітала заступник декана з навчальної і виховної роботи Оксана АЧКЕВИЧ, зауваживши на тому, що наука потрібна нашому молодому поколінню, а активність студентів і аспірантів зростає з роками, адже радість перших наукових досягнень дозволяє відчути смак самостійного пошуку та розвинути критичне мислення. Наука виграє, коли у молоді розкриті крила, є фантазія, сміливість проводити дискусію, віднаходити істину.

 

На пленарному засіданні були представлені наукові доповіді: Дмитро БАШЕВ з доповіддю «Вантажні автомобілі в Україні», Олексій ЗНАЙДЮК з доповіддю «Використання тахографа в Україні та Європі», Василь КАРПОВЕЦЬ з доповіддю «Екологічні стандарти в Європі та Україні», Олексій ОСТАПЕНКО з доповіддю «Перевезення зернових культур автомобільним транспортом», Софія КОСАРЄВА з доповіддю «Історія розвитку Японського автопрому», Андрій БІЛЕЦЬКИЙ з доповіддю «Ваговий контроль в Україні», Артем БОБОНИЧ з доповіддю «Система доставки продукції підприємства «Кулиничі»», Богдан ВАСИЛЬЧУК з доповіддю «Придбання пошкоджених авто з США та Канади», Богдан КОВТУНОВИЧ з доповіддю «Виготовлення полупричепів на території України», Артем КІНАШ з доповіддю «Відкриття власної справи: Вантажні перевезення», Олександр ТРУХАН з доповіддю «Найпопулярніші моделі електромобілів в Україні», Дмитро МИКИТЕНКО з доповіддю «Переваги та недоліки електромобілів», Денис КУЗЬМЕНКО з доповіддю «Особливості автосервісу для вантажних автомобілів», Артем БРАЖНИЙ з доповіддю «Особливості та виклики трейдингу в Україні», Aleksander JANKOWSKI з доповіддю «Reviews on grid-connected inverter, utility-scaled battery energy storage system, and vehicle-to-grid application - challenges and opportunities», Marks RUBENIS з доповіддю «Modeling spray Atomization With The Kelvin-Helmholtz», Michael TORRES з доповіддю «Motoring, Generating, Simulation & Test Results for the Current Electric Vehicle Traction Machin», Harry JONES Regelungsverhalten von viertakt. Dieselmotoren mit Abgasturboan-flodung, Piotr KRAWCZYK з доповіддю «Estimation of the traction power of agricultural tractors from dynamometric tests».

 

Різновекторні наукові доповіді здобувачів освіти, що були представлені на конференції, підтвердили важливість проведення подібних заходів, які сприяють формуванню якісного фахівця в умовах викликів сьогодення.

 

Вже завтра конференція продовжить свою роботу по секціям, де всі бажаючі студенти та аспіранти зможуть презентувати свої наукові досягнення, подискутувати та поділитися цікавим досвідом.

Бажаємо всім учасникам конференції продуктивної співпраці, подальшого наукового зростанння, міцного здоров’я та мирного неба!

 

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook